Trenutno su otvoreni snažni ENERGETSKI PORTALI! Kakve SIMPTOME osećate i ŠTA TO ZNAČI za vas?


Šta se trenutno dešava sa energetski osetljivim ljudima usled kosmičkih energetskih dešavanja/promena koje se upravo odvijaju?

Dok jedni ne mogu da se sastave i doživljavaju negativne scenarije, drugi ljudi odlično sve podnose/prolaze, čak su nikad srećniji i zadovoljniji bez ikakavih tegoba/fizičkih manifestacija što je rezlutat ogromnog prethodnog rada na sebi, tako da sad samo uživaju u ovom talasu.


SIMPTOMI PROLASKA KROZ PORTALE

1. Mnogi prijavljuju da sinoć nisu spavali uopšte ili su vrlo malo, a drugi da ne spavaju već celu sedmicu kako treba.


2. Drugi se žale na to da odjednom osećaju kako ih nešto pritiska u snu, neki da osećaju dodire po telu, a nema nikoga, a neki da osećaju neko ljigavo kretanje po telu.


3. Nervoza bez većeg razloga, ljutnja i bes te ono naglo "praskanje" kad se izderemo na sagovornika a ni sami ne znamo zašto smo tako reagovali.


4. Podizanje strahova raznih vrsta, da ih sad ne nabrajam, vrlo je česta pojava zadnjih par dana.


5. Osećaj kao da vas nešto kida i razdvaja se, glavobolje, pritisak na čeonom delu glave, kao da se kosti razmiču itd.


6. Tuga, žalost, depresija, nezadovoljstvo, ogorčenje, suze, plakanje itd.


7. Želja da se ide nazad kući, nostalgija za našim "pravim domom", ili posebno nostalgija za odredjenom civilizacijom.

 


Objašnjenja:

1. Nesanica i promena ritma spavanja je sasvim uobičajena reakcija kad god su otvoreni veliki portali. To će se i dalje dešavati jer sledi još masa novih portala, od kojih je sutra već novi. A uz to portal Lavlja vrata je otvoren do 12. avgusta.

 

Zato, bolje se naviknite na to i budite spremni da ćete imati poremećeno spavanje, pa je delimičan izlaz u tome da popodne ili predveče malo odspavate. Drugi izlaz je da što više meditirate kako biste propustili što više energije kroz sebe tako da vam se ubrzo vrati vaš uobičajeni ritam spavanja.

2. To je očigledno prisustvo entiteta nakačenih na auru. Pošto imamo informaciju da se sad urušava niži astral gde borave upravo ti entiteti kojih najviše i ima prikačenih na naše aure, oni sad panično reaguju i pokušavaju da se što više prikače na neke od fizičkih osoba u paničnom pokušaju da se spasu.

 

lions-gate

 

Naime, ovaj talas visokofrekventne energije utiče na njih devastirajuće i mnogi će biti sada rastočeni jer toliki priliv pozitivne energije na njih deluje kao atomska bomba, u nedostatku boljeg poređenja. Budimo sretni što će ih dosta sada otići sa zemaljskog plana.

3. i 4. Sada iz nas izlazi sve što imamo već dugo zatomljeno u sebi, a pošto svi imamo najviše u sebi strahova raznih vrsta, zatim ljutnje, besa, nervoze, to ova pozitivna energija čisti iz nas sve što je njoj suprotno
.

 

Izlaz - potražite iscelitelja u blizini da vam pomogne u čišćenju vašeg emocionalnog i ostalih tela. Drugi izlaz - koji je još važniji je - stavite sebe pred sebe i obračunajte se konačno sa tim negativnim emocijama, a pogotovu strahovima.

5. Temeljito čišćenje koje sprovode vaši vodiči kako bi vas pripremili na novu turu svetlosnih informacija i eteričnih kristala koji se obično stavljaju na čeoni deo glave, u području 6. čakre.

Moguće je naravno i da su to samo reakcije na isceljujuće energije pa zato imate osećaj da će vam glava pući itd.

6. Sve teške i negativne emocije koje sad izlaze, slično kao i sa mentalnim stavovima i životnim uverenjima, odlična su prilika da ih sada vidite u punom svetlu i odradite posao na njihovom rastakanju i da na njihovo mesto sami postavite druge, pozitivne emocije. Sami sa sobom razgovarajte i imajte hrabrosti da vidite sebe tačno onakvima kakvi jeste. Ne dopustite egu da vas zavara!

7. Ovaj simptom se javlja kod brojnih "svetlosnih radnika" ili "svetlosnih ratnika" (mada ne volim te izraze, ali su svima opšte poznati), jer osećaju čežnju za domom, te spajanje sa svojom istinskom kosmičkom porodicom.

 

Ovo je vrlo čest simptom koji sam i sama više puta prolazila. Tako je bilo i sinoć, opet je koja suza kanula, što moram da ostanem i pomognem drugima da nas što više prođe kroz Transformaciju.

Utešno je da će i ovaj simptom brzo proći, ali ne znači da se neće opet javiti pri kakvom snažnijem spuštanju kosmičkih energija prilikom otvaranja portala i drugih značajnijih kosmičkih događanja.


POZITIVNI SIMPTOMI TRANSFORMACIJE


Oni koji ne osećaju nikakve negativne simptome, prethodno pobrojane, ili su potpuno nesvesni, tj. neprobuđeni i duboko spavaju u 3D, ili su svesni, odavno rade na sebi, znaju o čemu se radi i dobro su informisani.


Dakle, za sve vas koji već neko vreme čistite svoje negativnosti i blokade, oslobađate se tereta iz prošlosti i osećate sve ove globalne promene na pozitivan način, mogu reći samo jedno - BRAVO. Vi ste spremni za prelazak na više nivoe postojanja, a to znači na višu 4. dimenziju ili na 5. dimenziju.

 

Pošto je 4. dimenzija astral, u svakom slučaju, nije dobro ići na nju, iako u višoj 4. dimenziji /otprilike od 4,5 do 5D, obitavaju pozitivni entiteti i pomagači raznih vrsta. Zato je bolje ići na 5D i to je cilj kome svi globalno težimo.

U ovom treba razlikovati dimenzije i nivoe svesnosti.
Nivo svesti je ono što mu i ime kaže - tačnije, nivo gustine svesnosti je pravilniji izraz. I ti nivoi su nešto sasvim drugo od termina "dimenzija", Da previše ne dužim, o tome imate obilje literature na internetu.
 

piramide-portali


Poenta je u tome da za sve vas koji ste svesni, ovi pomaci i portali služe da se još čvršće povežete sa svojim Višim Sopstvom kroz dalji rad na sebi (jer on nikad ne prestaje), te sa svojom Monadom, ili Ja Jesam Prisustvom, te da se polako krećete ka područjima gde obitavaju vaša paralelna postojanja. Kao što znate, svaka duša ima mogućnost da se razdeli na više aspekata i istovremeno boravi u više vremensko-prostornih kontinuuma, tj. dimenzija i planeta.

Zato portale i slične duhovno-kosmičke događaje koristimo da proširimo svoje vidike, doznamo još više o svom poreklu i zato često prizivamo i tražimo od naših vodiča da nam se omogući buđenje uspavanih sposobnosti i naravno, buđenje naše ćelijske memorije.

 

To je tokom portala itekako moguće, jer svetlost je prenosnik informacija a ove jake pozitivne kosmičke struje koje sada dolaze na Zemlju upravo rade to - bude naš skriveni DNK potencijal, otkrivaju nam našu pravu prirodu i usmeravaju nas ka daljim korisnim saznanjima o nama i našoj kosmičkoj porodici

Da rezimiram, sve što treba da radimo je:
 
- Biti u miru, sa sobom i drugima.


- I dalje aktivno posmatrati sebe tokom svakodnevnih aktivnosti - gledati svoje reakcije i upoznavati sebe.


- Sve što nam dođe, prihvatati baš onako kako jeste i samo razumevati zašto je to došlo u naš život.


- Potrebno je dalje razvijati neutralno saosećanje i bezuslovnu ljubav kao osnovne potke i temelj našeg budućeg života.


- Što više osluškivati svoju intuiciju i živeti srcem. Logika ionako ovih dana nema puno veze sa stvarnošću. No, inteligencija Višeg Ja je ono što treba početi koristiti umesto "pametovanja" našeg nižeg uma.


- Na kraju, stalno imati na umu da živimo u vremenu velikih promena i da više ne postoji "zona udobnosti" u koju bismo se lako vratili. Jedino što se ne menja ovih dana jeste da nas svaki dan upravo očekuje neka nova promena...


Zato, svima vama želim da od sada imate lepo, mirno i ugodno putovanje do cilja!


 

Autor: Jasna Luminus, www.facebook.com/jasna.luminus.9
Preuzeto sa profila Aleksandra Milovanovic, www.facebook.com/anja.vujic88

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE