Uspostavljanje VEZE sa VIŠOM SVEŠĆU ~ Osnova rada sa metodama Filis Kristal


Uspostavljanje veze sa  Višom svešću je osnova ove metode. Tokom našeg rada postale smo svesne (Filis Kristal i Virdžinija Leni) da naš podsvesni um sadrži sve što nam se ikada dogodilo i da uz pomoć Više svesti možemo da uvidimo šta se krije u podsvesnom delu našeg uma što nam stvara prepreke u sadašnjem životu.

Uočile smo da je sve što nam se ikada dogodilo još uvek jasno i aktivno na podsvesnom nivou kao i onda kada nam se to zbilo.

Dakle, ne samo da nam je potrebno da se povežemo sa Višom svešću, nego isto tako treba da otkrijemo šta je još sadržano u podsvesti što blokira vođstvo Više svesti.

Zapravo, u ovom radu se sva tri dela našeg uma uzimaju u obzir: svesni deo pomoću kojeg razmišljamo i koji upravlja našim svakodnevnim životom, podsvesni deo koji sadrži u sebi sve što se ikada dogodilo i Viša svest koja je naše pravo Sopstvo i zna tačno zašto smo ovde i šta treba da naučimo.

Ova metoda dopušta ljudima da oslobode razne vrste starih sećanja, mnoge zastarele navike, običaje ili verovanja koja zaustavljaju razvoj, kao i  svakodnevnu povezanost sa Višom svešću. Tako  postajemo sposobni da na dobar način koristimo sva tri dela našeg uma.


 

 
Autor: Filis Kristal, “Feniksov let ka oslobođenju”
Prevela: Verica Sekulić Opačić

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE