Mars je krenuo retrogradno sve do 26. avgusta ~ Šta nas očekuje?


Podsetimo se: retrogradno kretanje planeta je „ponavljanje priče“ kako bismo do kraja naučili i savladali ono što nam je potrebno da napredujemo.


Zamislite to kao da ste napravili ugrubo film ili knjigu, a tokom retrogradnog kretanja ponovno prolazite kroz vaše delo, proživljavate ga opet, ali sada u svrhu rafiniranja, tako da ga usavršite. Kada planeta izađe iz retrogradnosti, tada je vaše delo spremno za izdavanje.

Mars je planeta AKCIJE.

Dakle, očekujte akciju ovog leta, posebno zato jer Mars aktivira sezonu eklipsi ovog leta. Velike stvari će se dešavati – ovo nije leto za mozak na pašu već za životno menjajuće događaje!

Eklipse (sudbonosni događaji) + Mars (akcija) = eksplozija životnih promena.

Jednostavno ne možemo pobeći svojoj sudbini – i ne bismo ni trebali, jer to je NAŠA lična sudbina, naš put, naš smisao i ekspanzija. Svaka promena je dobra. Mars kada je retrogradan intenzivira sve što dotakne. Napokon možemo u akciju po ono što želimo. Najbitniji životni događaji dešavaju se kada Mars ide retrogradno.

Jarac je veliki menadžer zodijaka koji postavlja viziju i strategiju, a Vodolija je tim koji uspeva da izvrši tu viziju jer ima veliki društveni učinak. Mars ide retrogradno iz Vodolije nazad u Jarca – to znači da moramo promeniti svoju strategiju, načiniti je više pristupačnom i nama i svima drugima.

Pogledajte gde u vašoj karti Mars ide retrogradno: od 9° Vodolije do 28° Jarca – kuća kroz koju prolazi doživeće velike promene!
I najbitnije - u tim aspektima života biće potrebe za akcijom!

One kuće u vašoj karti gde su na vrhu Vodolija i Jarac – to su područja života u kojima postoji potreba za inventuru strategije i vizije koju imate. Ovo je odlična prilika da popravite i unapredite te delove života.


Zapitajte se:

• Šta je uspeh za mene? Imam li jasnu viziju?
• Koji cilj zapravo želim da postignem? Koja mi je strategija i da li je mogu unaprediti?
• Da li previše prilagođavam svoje snove drugima ili pak ne uključujem u svoju viziju sveopšte dobro? Pratim li svoj lični integritet?
• Da li postoji potreba za akcijom koja je iskrena i vrlo odlučna, ali ne izaziva krvoproliće?

Traži se win-for-all rešenje. To je rešenje koje zajedno mogu smisliti i sprovesti Jarac i Vodolija kada imaju Marsovu energiju. Enjoy!


 


Autor:
Marina Bitorajac
www.marinabitorajac.com
www.humanenergydesign.com

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE