Šta su energetske tvorevine ELEMENTALI koji se nalaze svuda oko nas?


Elementali su ENERGETSKE TVOREVINE koje projektujemo u prostoru čestim ponavljanjem iste zamisli, te iz dana u dan punimo ENERGIJOM/SVEŠĆU sve ono na šta usmerimo svoju pažnju.

To je prirodni proces koji slabo ko primećuje, pošto većina ljudi živi u stanju sužene svesti i odvojeni su od harmoničnog energetskog protoka svoje VIŠE SUŠTINE, ostajući zagledani u materijalni oblik i refleksiju sopstvene predstave onoga što ih okružuje.

Međutim, bez obzira na dezinformisanost većeg dela populacije i uniformisanost viđenja stvari kroz zamagljeni um, istina je da postojimo u MORU ENERGIJE, unutar kog projektujemo svakog trenutka ono o čemu intenzivno mislimo i to prvenstveno unutar sopstvenog energetskog polja, odnosno aure.

 

Naše aurično polje poseduje svojstva širenja i skupljanja, od kojih su najprimetnija stanja sna, kada se skupljamo unutar svoje suštine, akumulirajući i revitalizujući se, zatim budno stanje, kada se širimo u pojavnom svetu do svog trenutnog obrasca, vezanog za fizičku projekciju.

Sigurno ste osetili razne strukture energetskih polja, ne samo drugih ljudi, već i prostora u kome se nalazite, zatim ga okarakterisali kao prijatno i poželjno, ili uznemiravajuće i neprijatno, u kom se ne bi zadržali ni čas duže?

Na vas je tada uticalo elektromagnetno polje koje je poprimilo vašu individualnu vibraciju emocija, formiranu u određeni šablon ELEMENTALA usled pozitivne ili negativne orijentacije.

Naša uverenja rezonuju osećanjima koja stvaraju vibracije raznih frekvencija, tako da magnetno polje privlači kompatibilno, slično polje ili situacije.

 

elementali-energija

 

Takođe, pomoću iste emotivno-vibracijske frekvencije stvaramo ELEMENTALE koje utiskujemo u multidimenzionalnu rešetku koja nas okružuje i ponavljanjem iste zamisli konstantno je punimo energijom svesti dajući joj život.

Zbog toga je jako teško rešiti se neke navike, jer oko nas postoje elementali koji zahtevaju pažnju i energetski unos.

Sve ono na šta učestalo mislimo projektujemo unutar sopstvenog energetskog polja, zatim širimo i utiskujemo vibraciju emocija u prostor koji nas okružuje, dajući svojim elementalima oblik i život. To je deo razloga sujevernog straha od demona, jer negativna energija stvara različite, nimalo privlačne elementale.

Energiju svesti projektujemo svesno, ili nesvesno na sve o čemu intenzivno mislimo, čime se bavimo, ili o čemu pričamo, zbog čega je pozitivno usmerenje ključno za razvoj čoveka u pravom smeru.

Elementalima nazivamo energiju svesti koja projektovana u prostoru poprima određeni oblik kroz ponovljene idejne obrasce, ili učestali sled misli, kroz mentalne slike koje šalju emotivni signal unutar našeg energetskog polja, zatim utiču i utiskuju se u prostor u kom boravimo, ili prenose na okolinu i ljude u našem okruženju.

Svojim elementalima utiskujete život i kada se dugo bavite materijalizacijom neke ideje u stvarnost, pa zbog toga vodite računa da činite dobro. Svesno se okrenite onome što će vas usrećiti.Autor: Orbis Erihtru (Goga Vujčin Pavličić),
Globalna Transformacija Svesti fb stranica

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE