Plavi i KRVAVI MESEC u istom danu nakon 150 godina! Slede promene za OVA 4 znaka!


Poslednjeg dana u januaru stiže nam pomračenje Meseca, ali ova lunarna eklipsa biće nešto drugačija u odnosu na ostale. Naime, 31. januara pun Mesec biće i "plav" i "krvav" istovremeno, kako to astrolozi popularno nazivaju.

"Plavi" jer je drugi pun Mesec u istom kalendarskom mesecu, a "krvav" jer je prvo pomračenje Meseca u aktuelnoj godini. Dakle, ne moramo ni da naznačimo koliko vas čudnih situacija očekuje.

Ovo razdoblje treba da vas nauči da se fokusirate na ono što sledi, a ne na ono što je prošlo.

Neobični događaji, netipična ponašanja, opšti haos i konfuzija stižu svima, a ono što će ovaj fenomen okarakterisati u astrološkom smislu jeste sveopšta jurnjava za novcem, kao i pokušaj da se otrgnemo od prošlosti i fokusiramo na budućnost. Faza "plavog Meseca" je prilika da u novu godinu uplovima čisti od analize prošlosti i da u budućnost uđemo čisti od prethodnih trauma ili negativnih dešavanja.

Zanimljivo je da će 31. januar, premda će i te kako imati uticaj na sve, posebno pogoditi sledeća četiri horoskopska znaka.

 

krvavi-mesec

Bik


Pripremite se da budete dobro prodrmani, sve do same srži. Zahvaljujući ovom lunarnom haosu doživećete potpuni preobražaj i vaši stavovi i lična filozofija će se iz korena promeniti. Budite spremni da prihvatite te promene, umesto da im se opirete.

Lav


Oni će u ovoj fazi biti u centru pažnje. Svi pogledi usmereni su na Lavove, a vreme je da se oni fokusiraju na sopstvene emocionalne potrebe. Takođe, vreme je da poradite na svom samopouzdanju i da se posvetiti sebi, kako fizički, tako i psihički.

Vreme je da repove prošlosti ostavite za sobom.

Škorpija

Ovo pomarečenje Škorpijama će otvoriti pozitivne promene na poslovnom planu i konačno im doneti prilike za konkretni napredak. Takođe, okolina će početi da ih više ceni i drugačije percipira. Dolazi i do niza malih, ali važnih pozitivnih promena u životu.

Vodolija

Osetićete značajne promene u odnosu sa drugima. Ono što vam sledi jeste dobra lekciju u uspostavljanju balansa u odnosima i to da ne možete očekivati uvek da se drugi ponašaju shodno vašim željama.
 

 S.P.
zena.blic.rs

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE