Dr Majkl Njutn ~ kratak prikaz PUTOVANJA DUŠA


Majk Njutn, doktor psihologije i majstor hipnoterapije, napisao je nekoliko knjiga u kojima je predstavio iskaze na stotine pacijenata. Svi su dali gotovo identične odgovore na ono što im se dogodilo u prvim trenucima nakon fizičke smrti, i stupanja na dobro utaban i energetskim silama vođen put u drugu, duhovnu dimenziju.

Povratak kući

U stanju „nadsvesti“ u koje ih je svojom revolucionarnom regresivnom tehnikom uveo dr Majkl Njutn, pacijenti su se prisetili svojih blokiranih sećanja na život duše posle fizičke smrti. Tom prilikom su, služeći se svojim mentalnim očima, otkrili kako izgleda duhovni svet, u kome duše obitavaju do trenutka ponovne inkarnacije na zemlji.

Radi se o skrivenom i dobro organizovanom carstvu, na koje zaboravimo odmah po fizičkom rođenju. Nije nam dato da na svesnom nivou znamo odakle smo došli i sa kojim zadatkom, jer bi tada borbe i iskušenja bila besmislena. Ovako, sva životna iskustva pretstavljaju dragocene lekcije, koje pomažu dušama da se, u svom večnom postojanju, pomeraju na evolutivnoj lestvici. Put svake duše vodi ka njenom neprekidnom razvoju, sve do stepena u kome neće biti potrebe da se inkarnira, u kome će boraviti isključivo u duhovnoj dimenziji i odatle učestvovati u pomaganju mlađim dušama da lakše plove kroz svoja zemaljska iskušenja.

Majkl Njutn navodi da postoji značajna veza između događaja u kojima smo učestvovali u prošlim životima, sa životom kakav imamo sada. Sve je povezano, sve ima svoju logiku, a najbitnije je da mi imamo izbor. Pre rođenja sami biramo naša fizička tela, roditelje, okruženje, zadatke. U zavisnosti od toga koliko su naše duše razvijene, dobrovoljno pristajemo da na zemlji vodimo manje ili više teške živote. Svi svesno izabrani testovi nas vode ka tome da naše duše dovode u stanje više percepcije, da osnažuju njihov identitet i ostvaruju specifične obrasce razvoja.
ubokom hipnozom.

 


 

PRIJAVITE SE NA SEMINAR

Regresoterapija po metodi dr MICHAEL NEWTON Instituta

 


 


Spoznati sebe

duse putujuSpoznati sebe u duhovnom smislu znači shvatiti zašto smo u životu povezani s dušama ljudi iz neposrednog okruženja. Obično postoje neki karmički razlozi za to, neki prethodni dogovori, kojih nismo svesni, a koji nas vode ka oslobađanju od loših i sticanju dobrih svojstava duše. Bol, koji podnosimo, je oruđe podučavanja, što moramo da prihvatimo najbolje što umemo. Osobe, čije su duše napredne, odnosno, koje su mnogo puta inkarnirane, su u skladu sa samima sobom, i svojim delovanjima doprinose opšteljudskom napretku. Njutn ih opisuje kao duše koje traže lične istine s one strane zahteva koje im nameće ego.

Lekcija, koju moramo da naučimo iz naših odnosa sa drugim ljudima, jeste da ih prihvatamo onakvim kakvi jesu.
Pogrešno je očekivati bilo šta od njih, jer naša sreća ne zavisi ni od koga. Da lakše podnesemo teret života na zemlji pomažu nam srodne duše. To su prijatelji sa kojima smo povezani i sa kojima ostvarujemo zajedničke ciljeve. Jedni drugima pružamo podršku u različitim situacijama.

Duhovni učitelji

Sve nas, kroz duhovni ali i zemaljski svet, vode duhovni učitelji. To su superiorna bića koja žive u uzvišenom duhovnom carstvu, koja su prestala da se inkarniraju jer su stekli potpunu spoznaju, jer su završili sve faze razvoja. Oni nam pomažu da lakše prođemo kroz sve testove i sva iskušenja, usmeravaju nas na puteve koji su unapred trasirani sa dobrim razlogom, sa višom logikom.

ubokom hipnozom.

 


 

PRIJAVITE SE NA SEMINAR

Regresoterapija po metodi dr MICHAEL NEWTON Instituta

 


 

Duhovni svet predstavlja središte božanske ljubavi i saosećanja. U njemu vlada savršena harmonija, spokojstvo, radost, ljubav. To stanje potpunog spokoja nije slučajno izvan domašaja našeg poimanja. Osmišljeno je tako kako bi nas navelo da se više trudimo, da više učimo. Mesto, na koje naše duše odlaze, je mesto kome pripadamo, to je naša luka, naša tačka sjedinjenja sa univerzalnim umom. Na tom mestu smo, u stvari, kod kuće.


 
Izvor: alternativa.rs

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE