Mai-Tri metoda ~ SVETA tehnika ISCELJIVANJA


Mai-Tri metoda je veoma sveta tehnika isceljivanja u kojoj iscelitelj koristi moć i energiju Mohanđija kao izvor za isceljenje. U ovom isceljivanju koriste se uzvišena isceliteljska svojstva najčistije milosti koja protiče kroz Mohanđija, koja potom teče duboko unutar primaoca isceljenja, ciljajući na najsuptilniji sloj našeg postojanja – kauzalno telo, u kome su uskladištena semena karmi.

 

Jedinstvenost Mai-Tri metode je u tome što cilja na najsuptilnije telo u kome je sadržan sam izvor svih problema – kauzalno/karmičko telo.

 

Ako je samo energetsko telo isceljeno, karma tog iskustva s vremenom može ponovo kreirati to iskustvo. Ako je isceljeno samo fizičko telo, i dalje postoji mogućnost da će snažne impresije u astralnom telu kreirati i manifestovati bolest ponovo. Ali ako je efekat karme premošten unutar samog karmičkog tela, ono filtrira naniže i uklanja efekte koji sede u preostalim telima i samim tim dovodi do krajnjeg isceljenja i na fizičkom nivou. 

 

Važno je naglasiti da u ovom procesu mi ne kršimo suptilne zakone Karme. Namera je takva da se uklone samo one blokade koje su karmički dozvoljene da se uklone, tj. da dođe do isceljenja na mentalnom, emotivnom, fizičkom i duhovnom nivou samo onoliko koliko je karmički dato.

 

Isceljivanje je jako intenzivno: učesnike napušta bes, ljutnja, zarobljenje emocije, strahovi, entiteti itd. Pripremite se da uđete u svoj prostor i da, ne obraćajući pažnju na druge, otpustite ono što je karmički dozvoljeno. U BEOGRADU


UnitySpace, Bulevar Kralja Aleksandra 95, 6.sprat, stan 17. 

Sve informacije o Mai-Tri metodi možete dobiti na: 064/441-8307, 064/384-5253

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE