Pachamama PORUČUJE: Srbiju je upropastio MUŠKI PRINCIP!


Kolektivne meditacije za spas Srbije, koje je pokrenuo Aleksandar Bilanović (saznajte više OVDE), polako se rasplamsavaju i rađaju svoje plodove.

Portal Nova Svest je od prvog trenutka stao uz ovu ideju, a od našeg prijatelja Bilija dobili smo ekskluzivno pravo na izveštavanje!

 

Nakon nekoliko grupnih meditacija, došlo se do sledećih saznanja (prenosimo Bilijeve postove u celosti):Paranoja u Peruu

Dobio sam informaciju da naši vladari imaju malo veći energetski štit koji su im postavili pravoslavni sveštenici. Moraćemo malo jače da zapnemo, ali nemamo šta da izgubimo, jer od ljubavi nema ko da ih zaštiti.

Današnja postava srpskih vladara je samo odraz karme koju srpski narod nosi sa sobom zbog sranja koja smo napravili.
Odlika istorijski bitnih naroda je da se suoče sa zločinima koje su počinili. Moralno i duhovno zakržljali narodi svoje zločine poništavaju i krivotvore istoriju.

Dakle, dragi moji sunarodnici, moramo prvo da počistimo svoju gajbu da bi prizvali lidere koje zaslužujemo i da bi mogli opušteno da zovemo komšije na kafu.

U toku meditacije/molitve pošaljite duboko izvinjenje i naklon žrtvama koje su nastale u ime srpskog naroda. To što su i druge strane počinile, to oni moraju da sređuju svoju gajbu. Ne bi trebalo da nasedamo na dečije fraze "oprostiti a ne zaboraviti" jer ključni deo oprosta je zaborav. Ovo su tačke koje svako od nas treba da ispegla da bi mogli da nastavimo sa oslobođenjem Srbije.
Samo idemo lagano, bez straha, sveti Sava je uz nas.

 


Nakon ove spoznaje, usledile su meditacije i molitve koje su imale za cilj da oslabe energetski štit koji drži korumpiranu elitu na vlasti. Posle nekoliko dana, stigle su nove spoznaje:
Informacije taze, tople, upravo stigle! 

Tušta i tma kojoj svedočimo danas na prostoru Balkana je posledica žestoko izdeformisanog, pijanog, prejedenog, fudbalskog, BMW, Audi, uduvanog, ušmrkanog, tompus, iz 1 u X, MUŠKOG PRINCIPA, kome je srećom istekao rok trajanja! Mudonje, imali smo šansu koju smo prokockali i pokazali smo koliko smo pametni hrabri.

Na scenu stupa ženski princip i bilo bi džentlmenski da se razmaknemo, jer ćemo u protivnom biti jebani, najblaže rečeno...

Ovo nisu moje izmišljotine niti bulažnjenje bludnog sina, ovo su informacije sa izvora, Majke Zemlje, zvane Pachamama!

Možete me hvaliti ili vređati do mile volje, ali ja sam samo medijum kroz koji teku ove informacije. Ovaj vapaj ne služi da bi jednog dana, kada prođe oluja, tražio zasluge niti politički položaj, ova slova puštam u etar u nadi da se pomoći može...

Mi, koje je pravio gladan kurac (izvini oče, izvini đede, ovo pišem zarad lakšeg razumevanja celog teksta) možemo biti dobri revolucionari, ali nikako političke vođe, kao što se dokazalo nebrojeno puta do sad!
 

 

pachamama

 


Kada dobijemo bitku, povući ćemo se mekano i tiho, bez želje za vlašću! Politiku prepuštimo onima mirne glave i školovane pameti, ali neka imaju na umu da postoji masa seljaka koja u svakom trenutku može da im jebe mamu maminu.

Pozivam danas na omasovljenu meditaciju/molitvu od 19-20h! Mi ćemo raditi na Maču Pičuu iz sve snage i srca!


Dobili smo autorizaciju od Majke Zemlje, Svetog Save i Svete Petke!

Pun mesec u Peruu!


 

 

 

Autor: Zli Poručnik Kljunowsky aka Aleksandar Bilanović , www.latinoffroad.com

Obrada: Nova Svest


   

PROČITAJTE OSTALE TEKSTOVE OVOG AUTORA:


 

Južnoamerički šamani meditiraju ZA SPAS SRBIJE! Pridruži se i ti!

Seks & politika - jutranji razgovori sa zlatoustim Manuelom Rojasom

Emocionalna teretana

V.I.P - assana: Savršenstvo aktivne neaktivnosti

Monah u CIVILU

Droge i RAZVOJ SVESTI

Ishrana i svest

Vipassana

Podsvest, Svesnost, Prosvetljenje

PUTOVANJE I RAZVOJ SVESNOSTI

Ceremonije Perua ~ Kambo, Biofotonska, Ajahuaska

Imperio INKA - tajna drevne civilizacije

DOSADA I SLOBODA

Čobanizacija vremena i prostora i mekani PROCES UČENJA

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE