Leto MOJA INSPIRACIJA ~ Grčka 2016.


DRAGI PRIJATELJI,

Za ovu sezonu pripremili smo vam nova iznenađenja!
Pozivamo Vas da zajedno sa nama uplovite u novu morsku avanturu u podnožju Olimpa.
Poklonite sebi vreme za relaksaciju, obnovu i buđenje inspiracije, koja sa sobom nosi mnoga životna zadovoljstva.

Izaberite omiljeno sedmodnevno putovanje:

Prve nedelje od 2- 9. jula krećemo na put otkrivanja tajni našeg tela kroz specifičan spoj vežbi za telo i um, koje imaju korene kako u tradicionalnim kineskim vežbama tako i u najmodernijim tehnikama. Program počinje sa jutarnjim vežbama Qi Gonga i nastavlja se kroz jutarnji i večernji termin sa Sašom.


Posebno kreiran sistem vežbi, koji predstavlja kombinaciju vežbi opterećenja i zabavnih vežbi u bazenu i sa loptom, omogućiće nam da za samo nedelju dana dobijemo izuzetne i vidljive rezultate!

Druge nedelja od 30. jula – 06. avgusta iskusite čari kreativne energije, poboljšate svoje zdravlje,razvijte intuiciju, i postignete prosperitet, pridružite nam se u letnjoj školi Či Gonga, sa Vladanom Vidovićem.

Oslobodite vašu pozitivnu energiju!
 Prva nedelja, 2 – 9. jula

“HARMONIJA DUHA I TELA”
Ovog leta sa nama je Saša Glušac, trener i majstor borilačkih veština, koji nam pomaže da kroz kombinovane vežbe uspostavimo harmoniju tela i duha  i ojačamo energetski na svim nivoima.
 

Program  HARMONIJA DUHA I TELA je odabrana grupa vežbi iz klasičnog pilatesa na lopti i raznih ciljnih vežbi za jačanje, svesnost i funkcionalnost vašeg tela. Ove vežbe osim klasičnog pilatesa se sastoje i u radu sa malim loptama, poput vežbi ravnoteže, strečinga, vežbi snage i izdržljivosti, vežbi u vodi, vizualizacije i relaksacije.

Benefit ovih vežbi je provenstveno opšta zategnutost mišića tela, zatim pojačano samopouzdanje u  telesne sposobnosti i razumevanje kako raditi i poboljšati slabije zone tela.

Šta ćemo raditi?

Svaki dan počinjemo pre doručka  sa vežbama Či Gonga koje će držati vaš učitelj  Vladan Vidović. Posle doručka sledi trening sa Sašom i vežbe na velikim loptama. Slede statičke vežbe, vežbe guranja i stiskanja lopte tj. vežbe sa otporom lopte. Zatim slede vesele vežbe skakanja na lopti i vežbe na podu sa upotrebom manjih lopti. Svaki trening se završava vežbama za samopouzdanje i naravno relax.


Osnovni koncept vežbanja je pet bazičnih vežbi na lopti, koje se ponavljaju svaki dan. Posle njih radimo vežbe zagrevanja na lopti. Ovim specifičnim načinom treninga rade se vežbe za noge, ramena, leđa i stomak. Vežbači kroz vežbe za različite delove tela indirektno ojačavaju kičmene mišiće i mišiće struka.

Aqua gym su vežbe sa otporom vode i loptama u vodi i predviđene su u popodnevnom terminu. Zatim sledi aerobni deo kao što je trčanje u mestu, skakanje i sl. Aqua gym su vežbe koje su najzahtevnije što se tiče fizičkog rada. Njihov cilj je da poboljšaju opšti osećaj tela koji smo poneli sa jutarnjih vežbi. Opuštanje u vodi se radi kružnim mekanim pokretima da bi se smanjila tenzija, da  bi se telo što više opustilo.

Možda Vam program već zvuči naporno, ali je jako zabavan i osmišljen da sa lakoćom upoznamo bolje svoje telo, spoznamo neka naša ograničenja i uverenja i otkrijemo naše beskonačne potencijale.
 Druga nedelja, 30. jula - 6. avgusta

LETNJA ŠKOLA ČI GONGA
Ova letnja škola će omogućiti početnicima da osete ČI (energiju), počnu da vežbaju i spoznaju osnovne principe ove istočnjačke veštine, a iskusnijima da utvrde postojeća znanja i pređu na sledeći nivo.


Akcenat ću staviti na pravilno učenje i izvođenje vežbi kao i na unapređenje celokupnog zdravstvenog stanja na fizičkom i duhovnom nivou. Bavićemo se opštim principima univerzuma i njegovog delovanja, zakonom privlačenja, energijom polja, meditacijom i drugim zanimljivim temama.

Posebnu pažnju posvetićemo vežbama prve i druge metode ZI NENG ČI GONGA (ZHI NENG QI GONG) koja predstavlja bazu za dalje usavršavanje i napredak u ovoj drevnoj kineskoj veštini. Upoznaćete specifične vrste stojećih i ležećih metoda i imati dovoljno vremena za pitanja i odgovore. Nakon svega nekoliko dana bićete prijatno iznenađeni rezultatima vašeg rada.

Naučićemo da harmonija sa prirodom i njenim zakonima znači preuzimanje odgovornosti za sve što nam se dešava: bilo da se radi o našim emocijama, zdravlju, porodičnim odnosima, navikama, karijeri I finansijama… Svest o tome donosi promene, male i velike.

"Na ovom svetu smo da bismo bili srećni, da primamo i delimo ljubav sa drugima i kreiramo nešto dobro."
 

 

leto

 PROGRAM OBUHVATA:

* VEŽBE ČI GONGA
* VEŽBE MEDITACIJE I PREDAVANJA VEZANA ZA ZAKON PRIVLAČENJA
* VEŽBE SA TAIJI LOPTOM

VEŽBE SE ODVIJAJU U PRE PODNEVNIM I VEČERNJIM TERMINIMA NA OTVORENOM PROSTORU U DIVNOJ BOROVOJ ŠUMI
 


INFO – CENE I KAKO STIĆI
 

CENA od 320e u dinarskoj protivvrednosti obuhvata kompletan program predavanja, vežbi, i smeštaj na bazi sedmodnevnog polupansiona (molimo, naglasite ukoliko ste vegetarijanac!).

Smeštaj je u dvokrevetnim/ trokrevetnim klimatizovanim sobama, sa mogućnošću doplate za jednokrevetne sobe.


Postoji mogućnost plaćanja u 3 mesečne rate:

I – za seminar sa Sašom Glušac koji se održava od 2 – 09. 07. 2016.
prva rata treba da bude uplaćena do 10. juna 2016. (100e u dinarskoj protivvrednosti)

II – seminar Qi Gonga u augustu, prva rata do 10. juna 2016. (100e u dinarskoj protivvrednosti).


* Kompletna uplata treba da bude izvršena 15 dana pre početka seminara.
* Uplate se vrše do popune mesta, s tim što će se radionice realizovati sa minimalnim brojem od 20 učesnika.

Uplate se mogu izvršiti gotovinski ili preko računa.

Vezano za višu silu i otkazivanje, akontacija od 100 eura ostaje radi namirivanja troškova hotela.
Ako do otkazivanja dođe do 15. juna /15. jula 2016. ( ili 15 dana do seminara) vraća se i akontacija.


Postoji mogućnost dužeg boravka od 7 dana uz obavezan upit.
Prijavljeni se mole da popune prijavu koja će nam pomoći u boljoj organizaciji seminara.


U cenu nije uračunat prevoz.KAKO STIĆI U PLAKA LITOCHORO, hotel Lito:

* Minibus sa Terra Travelom – Linija Beograd – hotel Lito  (cena povratne karte je oko 90 evra, od vrata do vrata)


* SOPSTVENIM VOZILOM Put traje 7-8h. Parking je besplatan I nalazi se
u dvorištu objekta.


*Avionska linija Beograd – Solun


*Litochoro železniĉka stanica je 500 metara od hotela Lito, sa vezama do Atine – Soluna – Eidomenija.
 PRIJAVITE SE NA VREME – BROJ MESTA JE OGRANIČEN

PRIJAVE I INFORMACIJE

064 287 3542 Vlada
060 345 8884 Zorica

info.mojainspiracija@gmail.com
info.pozitivnaenergija@gmail.com

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE