Vatreni trougao, krvavi mesec i potpuna lunarna eklipsa


Možete li osetiti kako se intenzitet vibracija pojačava?
Vrlo potentan i koncentrisan priliv energije preplavljuje nas u ovim trenucima. Počevši od januara ove godine, vibracija Zemlje naglo je počela da se povišava. Sedmo i konačno poravnanje, odnosno kvadrat Urana i Plutona (17. mart) nakon kojeg je usledila solarna eklipsa (20. mart) podigla je frekvencije koje su postale još primetnije i uticajnije.
U sred smo vrlo značajnog astrološkog prolaza.

Izazov koji mnogi od nas osećaju u ovom trenutku jeste taj kako ostati prisutan i uravnotežen. Svest o svim iskrivljenjima koja nam odražavaju podvojenosti, sada postaju vidljive. Ovi procesi nam dopuštaju da postanemo više svesni naše povezanosti sa petom dimenzijom i svešću jedinstva koja se pojavila u nama (individualno i kolektivno).


Na dubokom i složenom nivou, trenutni priliv energije na Zemlju uravnotežuje i usklađuje razne energetske obrasce u našim energetskim poljima. Svi obrasci čije je iskušavanje odbrojano i koji potiču od iluzije razdvojenosti i bola, sada treba da budu otpušteni iz našeg energetskog bića. Misli, ideje i emocionalne vezanosti koje su izražaji nas samih, temeljeni na strahovima, prestaju da budu podržani u našim životima.

Ove zastarele ali odugovlačene energetske krhotine zahtevaju konačni otpust. Frekvencijska ravnoteža Zemlje više ne podržava ove niske vibracije, i kako smo mi i ona isprepleteni, ovaj proces koji proživljavamo je usmeren na prilagođavanje na nove nivoe bivanja.

Intenzitet se nekada čini preplavljujuć. Na trenutke se čini kao da iskustva izmiču kontroli, kao da se sve remeti. Može se činiti kao da nas stalno nešto izbacuje iz cipela dok pokušavamo zadržati ritam sa ovim promenjivim vibracijama. Ovaj proces nas usmerava na put potrage kako bismo pronašli harmoniju i ravnotežu,  kako bi se poravnali, odnosno uskladili. Što je više ova ravnoteža utelovljena u našim životima, veći osećaj vedrine i mira preplavlja naše iskustvo. Doslovno učimo kako ostati uravnoteženi i kako integrisati višedimenzionalno sebstvo u svakom trenutku, u srcu, umu, duši i telu.

 

vatreni trougao

 


Prolaz ka Ljubavi

Kako naša svesna povezanost sa Zemljom raste a mi postajemo više usklađeni s frekvencijom kojom ona sada vibrira, počinjemo primećivati da smo suočeni sa mnogo unutrašnjeg rada na senkama našeg sebstva. Put ka majstorstvu unutarnjeg je sve više prisutan i prosvetljen. Svako od nas biva suočen sa izazovima ovih visokih vibracija i prilikama da postanemo sve više usidreni u svesti jedinstva koja nam se otkriva.

Prepuštanje struji događaja i dopuštanje da se sve odvija kako se već odvija je vitalno u ovom, kao i u svakom drugom trenutku. U procesu unutrašnje integracije, ego treće dimenzije biva usklađen i povezan sa višim sebstvom pete dimenzije. U svakom trenutku, pozvani smo da delujemo i pričamo iz prostora našeg srčanog centra. Vreme odvijanja ovog procesa u kojem koračamo prema svom istinskom, stalnom sebstvu, zaista je značajno.

Ovi energetski izazovi koje trenutno iskušavamo zahtevaju našu punu pažnju. Stvari mogu da se čine nesigurnim i haotičnim. Kada iskušavamo takvu percepciju važno je da se podsetimo na našu povezanost sa Zemljom, odnosno da se uzemljimo, budemo prisutni bez obzira na sve. Bitno je da napravimo korak unazad, da dišemo i ponovno steknemo ravnotežu (Vaga). Kada izgleda da se stvari brzo komešaju, prepustiti se struji je najmudriji pristup.


Vatreni trougao, krvavi mesec i potpuna lunarna eklipsa

Nalazimo se u sred vrlo moćnog Vatrenog trougla, sa Uranom i Suncem u Ovnu koji prave trigon sa Jupiterom u Lavu i trigon sa Saturnom u Strelcu
.  Vatra odražava energije pročišćenja i ponovnog rođenja. Dajte sebi vremena da izađete na otvoreno ili u prirodu. Kada niste u mogućnosti da iskoračite iz haosa, povežite se sa prostorom unutrašnjeg mira i spokojstva prisutnog u vama stalno, nazvanog još „neutralni posmatrač“.
Kako se približavamo punom mesecu u Vagi, gde nas čeka potpuna lunarna eklipsa krvavog Meseca (4. april), ovi energetski obrasci će da nastave sa svojim pojačavanjem. Ovo je prvenstveno zbog toga što će Mesec povezati lunarne čvorove koji prolaze kroz Vagu/Ovna od februara prošle godine.

Ovo je vreme majstorstva i usavršavanja, i zahtevaće od nas da se istaknemo i prilagodimo ako želimo da iskoristimo ovu izvanrednu priliku. Frekvencija energija na Zemlji zahtevaće da se svest jednote integriše u našu fizičku stvarnost. Iako se još nije potpuno manifestovala u našu trodimenzionalnu stvarnost, vibracija, odnosno titraj svesti jedinstva pete dimenzije je prisutna ovde i sada. Naš je posao da prihvatimo njen osećaj i prisustvo, i da prilagodimo svoje živote (individualno i kolektivno) u skladu sa tom energijom.
 

 

pomracenje meseca

 


Ovaj prelaz nam otvara prolaz ka životu Ljubavi i Jednosti. Naša spoljašnja stvarnost dobija priliku da bude usklađena sa svešću Jednosti
. Ovo će biti prvobitna vibracija koja će da bude podržavana u našem putu ka višim, odnosno širim ili više inkluzivnijim vibracijama.

U svim situacijama tokom ovog prelaza, sve što odražava ili proizvodi bol i patnju, zahteva više ljubavi - ovo je vrlo važna poruka. Ljubav kao prihvatanje, prigrljavanje i isceljivanje svih mračnih delova sebe i onih oko vas, jednog po jednog kako dolaze na površinu. Odbijanje, potiskivanje ili ignorisanje ovih  aspekata iz senke sebstva neće delovati. Ova energija je prisiljena da izađe iz tame na površinu vaše svesti upravo sada, kako bi bila isceljena i otpuštena. Kada smo suočeni sa senkama, uviđanje, prihvatanje i ljubav su jedino rešenje.
Pustite svetlu vaše svesti da transformiše tamu.

 


Izvor:
wakeup-world.com
Prevod: Saša Iris Pavan


Iris Pavan  Sveprisutno nitko i ništa, koje se odražava kao djevojka od 22 godine, porijeklom iz Hrvatske. Prevođenje i pisanje neke su od ekspresija koje se spontano izražavaju kroz Iris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE