Poruka jedanaestogodišnje devojčice


Zar nije bolje pogledati život iz dečijeg ugla, i otvoriti oči na drugi način? Ako sam nesrećna životom koji je bio, mogu da promenim ono što će biti i napravim bolju budućnost. Da bi život bio pun veselih boja i ja treba da se potrudim da to učinim, i svaki svoj san napravim u stvarnost. Svaka želja deteta je veseo život, pomozite sebi da imate bolji život!!
 
Zar nije bolje da već jednom otvorimo oči prema životu i uplivamo u njega? Ako ste nezadovoljni prošlošću i želite da se vreme vrati unazad da popravite grešku, radite pogrešno. Ne možete se vratiti u prošlost, samo gubite vreme. Potrudite se da popravite i kreirate svoju budućnost. Ako vam je život do sad bio crno-beo i ako vam je muka od toga, i ako ste spremni da zauvek svoj život ulepšate i proveselite, gledajte na njega pozitivno i sa punim srcem i ljubavlju, jednom rečju radujte se svakom danu!!!!

Uživajte u svakom lepom trenutku. Imaćete više prijatelja i bolje će vas razumeti, ako su vam misli i reči uvek pozitivne, kakva god da je situacija. Ako u tome uspete i ako budete u svemu tome najbolji i život će vam biti svetliji i lepši, ako ne uspete iz prve trudite se i ne odustajte nikad. Srećno putovanje u životuuuu!! 

 


Autor: Mia Sanja, 11 godina

 

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE