Pozivamo vas da učestvujete u seriji radionica UNUTRAŠNJI SVET


Ove radionice će vam pomoći da detaljno upoznate mehanizme ljudske podsvesti, da iscelite i integrišete iskrivljenja koja se u njoj nalaze i da ovladate procesom svesnog kreiranja. 

Glavni fokus radionica su potisnute emocije i uverenja. Na dubljim nivoima sopstvenog bića mi i dalje uglavnom funkcionišemo po starim programima, iz starih povreda i osećanja.

Na radionicama ćete dobiti praktičnu pomoć kako da izađete iz ovakvih stanja i da oslobodite vašu kreativnu sposobnost koja je skrivena iza njih.

 

Dobićete praktična znanja, tehnike i oruđa pomoću kojih ćete moći da radite samostalno na sebi bilo kada i bilo gde.

Naučićete da  vidite, prihvatite i iscelite sve delove vašeg bića, uključujući i one koji su najskriveniji. Iako se bave dubokim temama radionice su prezentovane na jednostavan i direktan način tako da ih i osoba  bez prethodnog iskustva u radu na sebi može razumeti.

Serija od 6 radionica predstavlja jedinstvenu zaokruženu celinu. Najviše dobrobiti ćete imati ako redovno prisustvujete svakoj od njih jer se materijal i istraživanje postepeno grade i produbljuju. Sa druge strane, svaka pojedinačna radionica je nezavisna celina sama za sebe i struktuirana je tako da lično iskusite svaku od tema koje se obrađuju.
 
Da biste stekli bolju predstavu o čemu se radi preporučujemo vam da pogledate video snimak Vladanovog  gostovanja na ATMA YouTube kanalu.

 

 

Na radionicama možete učestvovati fizički ili online preko Zoom aplikacije.
 Mesto: Beograd, hotel Elegance, Zrenjaniski put 98a
Vreme: subotom od 17-21.30h.
Cena pojedinačne radionice je 6000 dinara ili 50€.

Prijava učešća: Viber/WhatsApp +381 62 152 7682

mail: spirithom@gmail.comSvi učesnici dobiće audio snimak radionice. Takođe, ukoliko ne možete da prisustvujete radionicama uživo ili preko zooma kada se održavaju, možete naručuti pojedinačne ili komplet svih šest radionica.

Kratak opis tema koje će se obrađivati na pojedinačnim radionicama i datumi održavanja:


Održane radionice (možete naručiti audio snimak)
1. PRISTUPANJE PODSVESTI 
Uvod - ko smo mi; pristupanje podsvesti; šta su obrasci; rad na osvešćivanju obrazaca; kako da pronađete glavni obrazac kod sebe; rad na uklanjanju opiranja; emocije kao jezik podsvesti; značaj ljudskog tela; uticaj traume na telo; kako odblokirati energetske tokove u telu; telesne vežbe kao način pristupanju podsvesti.

2. RAZOTKIVANJE NEGATIVNIH MEHANIZAMA PODSVESTI

Negativni ciklusi podsvesti; zašto podsvest insistira na negativnosti; kako pronaći sopstvene negativne cikluse; posledice negativnih ciklusa; sukobi i konflikti unutar duše; fragmentacija duše; niže ja i unutrašnje dete kao delovi podsvesti; kako ukloniti krivicu i osećaj inferiornosti; kako postupati sa negativnim osećanjima; rastvaranje energetskih blokada.

3. UTICAJ PODSVESTI NA SVESNOST
Razvijanje odbrambenih mehanizama; samovolja, ponos i strah; kako razvijamo idealizovanu sliku o sebi; tri tipa idealizovanih slika; osobine i funkcije ega; uticaj unutrašnjeg detata na odraslo biće; problem identifikacije; umetnost posmatranja samog sebe; zašto je teško doneti odluku; kako se suočiti sa strahom; kako se pomiriti sa unutrašnjim bićem; vežba za osećanje potisnutih emocija.

 

Radionice koje će se održati januar-mart 2024:

4. MOĆ PODSVESNIH UVERENJA - 27.01.2024 u 17h
Šta su misli; kako nastaju verovanja; vrste verovanja; moć negativnih verovanja; kako otkriti sopstvena podsvesna negativna verovanja; uklanjanje negativnih verovanja; kako se programiraju verovanja; unutrašnje i spoljašnje programiranje; pet nivoa  programiranja; osnovni principi negativnog spoljašnjeg programiranja; najmoćnije podsvesno verovanje - slika o Bogu; kako otpustiti sliku o Bogu.

5. UČENJE JEZIKA PODSVESTI – 17.02.2024 u 17h
Zašto kočimo osećanja; tri nivoa ukočenosti;  šta je zlo; kako nastaju negativne želje; negativna namera; kako promeniti negativnu nameru; prepoznavanje načina na koje nam se podsvest obraća;  unutrašnji sukobi; zašto destruktivnost istrajava; principi ojačavanja energije; najveća tajna podsvesti; skriveno uživanje u negativnosti; blokirana seksualna energija; razvijanje emocionalne zrelosti.

6. POZITIVNO PROGRAMIRANJE PODSVESTI – 16.03.2024 u 17h
Moć reči; svesne i nesvesne reči koje izgovaramo; tri nivoa rada na sebi; oblici isceljivanja podsvesti; proces opraštanja;  isceljivanje vremenskih linija; ulazak u dubinu unutrašnjeg bića; povezivanje sa višim ja; tehnike pozitivnog kreiranja; važnost imaginacije; uklanjanje krivice, straha i negativnog uživanja; promena od negativnog ka pozitivnom.

vladan-gobeljicPredavač: Vladan Gobeljić, duhovni tragalac i praktičar sa više od 30 godina iskustva u toj oblasti. Tokom devedesetih godina proveo je 10 godina intenzivno proučavajući Vedsko znanje. Od dvehiljadite godine pa do današnjeg dana aktivno radi na proučavanju ljudske podsvesti uz pomoć Pathwork metoda. Doneo je i proširio tu metodu u Srbiji.

Preveo je dve Pathwork knjige na srpski jezik: “Ne plašite se zla” i “Nebranjeno ja.”

Od 2012. aktivno sarađuje sa Salom Rakelijom; poznatim svetskim učiteljem i isceliteljem čije seminare organizuje u Srbiji.

Preveo je knjigu Sala Rakelija koja se zove “Misterije vremena.”

Završio je ekonomiju na Londonskoj školi ekonomije (LSE) i stekao diplomu BSc Economics and Management.

 
 

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE