Ada Divine Awakening ovog septembra ~ događaj koji u potpunosti transformiše živote


Ada Divine Awakening festival je velika proslava života koja se održava jednom godišnje u jedinstvenom ekosistemu Ade Bojane, gde se spajaju priroda i moćan retreat koji donosi moćne pozitivne transformacije u živote učesnika. 

 

Definisan kao prvi festival svesnosti i intimnosti na našim prostorima, posle samo dve godine Ada Divine Awakening festival pozicionirao se kao jedan od vodećih događaja ove vrste na svetu. Ovaj događaj doneo je posetiocima mnogo više nego bilo koje drugo festivalsko iskustvo. 

 

Ada Divine Awakening festival priprema svoje treće izdanje na veličanstvenoj Adi Bojani u Crnoj Gori, jednoj od energetski najjačih tačaka na našim prostorima, od 15. do 20. septembra.

 

Brojna iskustva sa festivala jedinstvena su ljubavna pisma adresirana Ada Divine Awakening festivalu, njegovoj neverovatnoj moći i svim njegovim učesnicima. Svako ko se upustio u ovo putovanje izašao je sa neprocenljivim blagom koje mu je na mnoge načine promenilo život.

 

Motivatorka i life coach Jadranka Petrović, koja je na festivalu držala radionicu „Od Ade ka Univerzumu“, imala je jedno od najupečatljivijih iskustava na festivalu.

 

Svoje svedočanstvo nakon prošlogodišnjeg izdanja uobličila je sledećim rečima: 

 

„Trebalo mi je par dana da bih mogla da vam dam iskren utisak. Danas vam mirna srca mogu reći… OVO JE ISKUSTVO KOJE MENJA ŽIVOT. 100 sam izašla iz svih mogućih zona poznatog i upoznala delove postojanja ljudskog bića, energije, postojanja, na nivoima koji ne mogu da se opišu. I reći ću vam još nešto… Moja biologija se totalno promenila. Oči su mi drugačije. Lice mi je drugačije. Ovo iskustvo me je, bukvalno, podiglo u najviše moguće dimenzije“, napisala je tada na svom Instagram nalogu. 

 

Smeštena na netaknutoj obali, Ada Bojana se pojavljuje kao skriveni dragulj, utočište u kome preovladava moć prirode. Nežni a intenzivni ekosistem i klima Ade Bojane savršena su uvertira u ono što Ada Divine Awakening festival donosi svojim učesnicima. 

 

Osnovni cilj ADA retreat-a je da kroz različite procese u posetiocima aktivira životnu energiju koja pokreće sve, kako bi tu energiju iskoristili za poboljšanje i unapređenje svog života u segmentima u kojima im je to najneophodnije. 

 

Ada Awakening festival

 

Ovaj događaj okuplja ljude iz celog sveta i svih sfera života, tragače za istinom i one koji žude da istraže dubine svog unutrašnjeg bića. Ada Divine Awakening nije samo događaj, već duboko hodočašće u unutrašnje oblasti duše u dolini koja odjekuje opipljivom energijom. Radionice i diskusije o svesnosti, saosećanju i samootkrivanju pružaju plodno tlo za polaznike da istraže svoju svest i pronađu nove dimenzije slobode i autentičnosti.

 

Učesnici se podstiču da zarone u dubinu svojih emocija, strahova i težnji. Tokom celog trajanja festivala preovlađuje osećaj jedinstva i međusobne povezanosti koji obuzima sve učesnike, podsećajući ih na njihove zajedničke ljudske potrebe i želje, da budu viđeni za sve što jesu, i voljeni u svoj svojoj autentičnosti.  

 

 

Ostvarite popust na letovanje uz promo kod: NOVASVEST

 

Prijave i informacije: https://adawakening.me/packages/

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE