Radionice Sala Rakelija (Sal Rachele)


Spiritualizacija tela i razvijanje psihičkih sposobnosti

Beograd, 13. i 14. maj 2023.
(od 10h do 18h oba dana)

 

Da bismo razvili psihičke sposobnosti potrebno je prvo da pripremimo sopstveno telo da bude u stanju da podnese više nivoe energija. Počećemo od prevazilaženja navika i ovisnosti jer nas one sprečavaju da značajno napredujemo. Pristupićemo navikama i ovisnostima sa duhovne tačke gledišta. Pored praktičnih metoda i tehnika primenićemo i metafizičke i meditativne tehnike. Razumećemo navike i ovisnosti sa dubljeg nivoa percepcije i to će nam pomoći da  im oduzmemo moć i uskladimo se sa Božjom voljom.

Kada otpustimo naše vezanosti i opsesije u vezi brige o telu to ga zapravo oslobađa da zaista bude nešto mnogo više, a ne samo neka kompleksna mašina. Usmerićemo se na dostizanje kosmičke svesnosti dok u isto vreme radimo sve ono što je najbolje za naše fizičko blagostanje.

Svi imamo psihičke sposobnosti. Svi smo intuitivni. Međutim, većina nas nije razvila sopstvene sposobnosti, ili je to učinila samo delimično i sporadično, ili se možda plaši njih i smatra ih opasnim. Radićemo na ovladavanju ovim sposobnostima i njihovim korišćenjem ne samo za isceljivanje već i za razumevanje dubljih i viših stvarnosti koje postoje u nama, oko nas i iznad nas. Bavićemo se razvijanjem mentalne projekcije (gledanje na daljinu), čujenjem i osećanjem stvari na daljinu, kanalisanjem, psihometrijom, ranim fazama razvoja psihokinetike, telekinozom, elementarnom levitacijom i sposobnošću menjanja oblika.

Takođe, napravićemo pregled trenutne situacije uticaja pozitivnih i negativnih vanzemaljskih bića na Zemlju i oko nje. Naučićemo kako da razlikujemo koja bića su dobronamerna, ljubazna i od pomoći i kako da produbimo naš odnos sa njima. Istražićemo praktične metode i tehnike za primenu ideja i principa tih dobronamernih bića. Sa druge strane, fokusiraćemo se i na to kako da se zaštitimo i da neutrališemo uticaje bića koja imaju malo svetlosti u sebi. Naučićemo kako da se zaštitimo i da postanemo nedostupni za takva bića.

Ova dvodnevna radionica je iskustvena radionica sa raznim metodama, meditacijama, procesima i kanalisanjem. Dobićete razne ideje i praktična oruđa kako da spiritualizujete sopstveno telo i razvijete psihičke sposobnosti. Pripremite se da otpustite ograničenja i strahove i da postanete moćno duhovno biće koje jeste.

Planirano je da Sal doputuje u Srbiju i da učesnici radionice mogu da izaberu da budu fizički prisutni (mesto održavanja ćemo blagovremeno objaviti), ili da radionicu prate online.

Za dodatne informacije i rezervisanje učešća na radionicama obratite se na email: spirithom@gmail.com ili na telefon: 062/152 7682

 

  

Timeline Healing - nivo 1

Beograd, 29. i 30. april 2023.
(od 10h do 18h oba dana)

 

Isceljivanje vremenskih linija je moćna terapeutska tehnika namenjena ljudima koji žele da ozbiljnije rade na sebi ili se već bave nekom terapeutskom praksom. Pokazala se kao odlično oruđe za rad sa problemima čiji nam uzroci nisu poznati, a potiču iz ranog detinjstva ili prethodnih života. Sadrži u sebi elemente vođene meditacije, regresije u prošle živote, tehnike vraćanja duševnih fragmenata, neke aspekte preramljivanja, ali je i mnogo više od toga. Pomoću ove tehnike možete naučiti da isceljujete duboko usađene traume koje potiču iz prošlih života, da raskinete negativne povezanosti sa drugim ljudima, da raskinete karmičke ugovore, iscelite negativna verovanja, emocije i energetske blokade i da istinski oprostite sebi i drugima.


Ovo je napredna radionica u kojoj možete naučiti kako da efikasno isceljujete sebe i druge. Pomoću ove tehnike ne samo da možete postati svesni vaših prošlih života već možete efikasno isceliti i ona duboka i skrivena mesta koja su do sada bila nedostupna.

Više detalja o Isceljivanju vremenskih linija može pogledati ovde:


 

 

 

Timeline Healing - nivo 2

Beograd,  01. 02. 04. i 05. maj 2023.
(od 18h do 22h svakoga dana)

 

Nivo 2 se nadograđuje na nivo 1 i obuhvata:

1. istraživanje vaših prošlih, sadašnjih, budućih i paralelnih stvarnosti – prolazak kroz tapiseriju vreme/prostor,
2. isceljivanje trećih osoba –  isceljivanje članova porodice i prijatelja iz ovog života, duša koje više nisu među živima,  isceljivanje osoba iz prošlih života,
3. genetsko isceljivanje i isceljivanje predaka - isceljivanje ljudi iz vaše genetske linije/ predaka, uklanjanje genetskih otisaka i otisaka predaka koji se nalaze u vama,
4. uklanjanje otisaka i implanta (vojnih, vanzemaljskih, eteričnih, astralnih...),
5. isceljivanje događaja iz prošlosti na kolektivnom nivou,
6. povezivanje sa mudracima i učiteljima iz prošlosti.

 

Timeline Healing - nivo 3

Beograd, 06 i 07. maj 2023.
(od 10h do 18h oba dana)

 

 

Nivo 3 se nastavlja na nivo 2, nadograđuje ga, produbljuje i uvodi nove elemente i oblike isceljivanja. Nivoi 1 i 2 su preduslov za nivo 3.

1. Brze seanse
2. Rad sa Višim ja
3. Isceljivanje situacija između života, između inkarnacija
4. Rad sa teškim klijentima
5. Grupna terapija
6. Spajanje energetskog isceljivanja i Isceljivanja vremenskih linija
7. Više o genetskom isceljivanju i isceljivanju predaka
8. Više o isceljivanju trećih osoba – Arhetipovi
9. Pristup psihičkim sposobnostima kroz vreme
10. Pristup vašem isceliteljskom ja kroz vreme

Za dodatne informacije i rezervisanje učešća na radionicama obratite se na email: spirithom@gmail.com ili na telefon: 062/152 7682

 

 

Sal Rakeli je učitelj, iscelitelj, mistik i sveštenik sa preko 40 godina iskustva u pokretu za razvoj ljudskih potencijala. Autor je knjiga “Misterije vremena”, “Prava istorija Zemlje”, “Integracija duše”, “Zemlja se budi: proročanstva 2012 – 2030”, “Zemljine promene i 2012: poruke od utemeljitelja”,  “Život na ivici dimezija” i “Tajna neograničene energije” . Produkovao je brojne e-knjige, članke i kanalisane poruke od prosvetljenih vanzemaljaca, anđela i uzdignutih učitelja. On je suosnivač Sananda škole misterija, onlajn dopisnog kursa koji vodi Gospodin Sananda, nad duša Isusa Hrista.


 Sal održava brojne radionice i seminare širom sveta na temu isceljenja i uzdizanja. Njegova “Timeline Healing” tehnika isceljivanja vremenskih linija je jedinstveni oblik terapije koji omogućuje dušama da iscele traume iz ranog detinjstva i prošlih života. Sal je takođe vešt pijanista i izdao je nekoliko snimaka originalne meditativne muzike. Više informacija o njegovom radu možete naći na internet stranici www.salrachele.com

 

Knjige Sala Rakelija možete nabaviti ovde: https://esotheria.rs/?s=sal+rachele

 

 

Intervju Sala Rakelija na Balkan Info kanalu možete pogledati ovde:

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE