Prepusti se za pobedu ~ DOP metoda za stvarni uspeh


Dopusti, Otpusti, Prepusti

 

Pridružite se ovoj radionici i naučite kako da predate svoj život u ruke sveznajuće inteligencije, kako da oslobodite um i fizičko telo od bola i počnete da živite ispunjen život koji ste oduvek želeli!


Upoznajte DOP metodu koja će vam omogućiti da duhovno znanje postane deo vaše svakodnevne rutine i da mirno tečete između poteškoća koje nam život predstavlja. Zapamtite, Izvor Kreacije je uvek tu da nas zaštiti, sve što treba jeste da mu se predamo.

Šta je metoda DOP (Dopusti, Otpusti, Prepusti)?


DOP je prvenstveno način života u visokoj svesti u kojem čovek živi dopuštajući INTELIGENCIJI SVEMIRA da ga vodi te prepuštajući pozitivne i negativne posledice delovanja (nagrade i gubitke, brige i ushićenja) Izvoru / Svesti.


DOP je izrazito snažna i učinkovita tehnika uklanjanja emotivnih blokada koju su prošle hiljade ljudi od kraja 2010. godine.


Kako funkcioniše metoda DOP?


Neotpuštene i potisnute traume ili šokovi, bol zbog gubitka odnosa, osobe ili nečega, neizražena tuga ili ljutnja, osećaj nepravde ili žrtve te druge emotivne blokade, stvaraju u telu energetske nakupine koje se talože u mišićima i organima. S vremenom te nakupine se pretvaraju u fizičku bolest ili problem nekog dela tela.

 

Kada tokom DOP Isceljenja koristimo neurologiju sva tri mozga (malog, limbičkog i neokorteksa), sva tri uma (instinktivnog, emotivnog i racionalnog) i vođeno disanje, tada oslobađamo te blokade iz tela te dolazi do spontanog nestajanja boli, a dugoročno i do trajnog isceljenja. Uklanjajući uzrok boli rešavamo i posledice.

Šta vas čeka na seminaru?


DOP Seminari su jednodnevni susreti vikendom na kojima se uči življenje po principima dopuštanja, otpuštanja i prepuštanja te se ujedno sudeluje u procesu na kojem svaki sudionik isceljuje vlastite emotivne blokade i vezanosti. Na seminarima sudeluje do 40 ljudi.


DOP Seminar traje u pravilu 6 do 8 sati te uključuje:

1. Vođenu meditaciju PUT K SEBI na kojoj učesnici odlaze na susret sa svojim pravim JA.


2. Predavanje o principima DOP-a i življenja u skladu s visokom svešću i Stvoriteljem te kako primeniti tri koraka DOP-a u svakodnevnim situacijama. Ivan objašnjava Unutarnji DOP, Spoljašnji DOP i Univerzalni DOP.


3. DOP Isceljenje – vođeni jednosatni terapeutski program.


4. Usklađenje s energijama Zemlje i Izvora – vođeni energetski meditacijski proces u kojem se sve razine našeg bića (fizička, emotivna, mentalna i duhovna) usklađuju sa frekvencijama na kojima vibriraju planeta Zemlja, sunčev sistem, galaksija i sam Izvor Kreacije.

 


Vreme: subota, 1. april 2023. od 10 - 18h

 

Lokacija: Belgrade City Hotel, Savski trg 7

 

Cena: 70 eur

 

Prijave na emailmatjaz@omniacademia.com

 

ili klikom na  OVAJ LINK

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE