Sećanje na budućnost: Kreacija novog života na talasima kvantne transformacije


Nova Svest i El Ena vas pozivaju na jedinstveno duhovno putovanje u prirodi.
 
Sećanje na budućnost
Kreacija novog života na talasima kvantne transformacije
 


Naše sopstvo nije urođeno ili fiksno već neprestano fluktuira i u stalnom je procesu nastajanja i nestajanja. Učenje o sebi, upoznavanje i pronalaženje svoje suštine i povezivanje sa visokim frekvencijama kreacije je sada dostupno i moguće. Povlačenjem iz konstantne spoljne stimulacije vašeg okruženja, ljudi koje poznajete, mesta na koje idete, poslova koje svaki dan obavljate na isti način, je jedinstvena prilika za napredak.

Naš mozak je kao snimak naše prošlosti. Misli su valuta našeg mozga, a emocije valuta našeg tela. Kako mislimo i osećamo, kreira naše postojanje u fizičkom svetu. Ne možemo kreirati drugačiju budućnost sa istim emocijama. Četiri dana intenzivnog rada na sebi u posebno izabranom ambijentu je dovoljno za preusmeravanje i čišćenje nepovoljnih uslovljenosti i neuronski stvorenih veza u mozgu. Ovo je prilika da se setite nečeg važnog o sebi, produbite razumevanje vaše stvarnosti i dokažete sebi koliko ste zaista sposobni da kreirate budućnost.

I dok odvajate sebe od spoljnjeg okruženja i svega poznatog što vas zapravo kontroliše, počinjete intenzivno da menjate svoje untrašnje stanje.
U prilici ste da prođete kroz jedinstveno iskustvo kvantne trasnformacije u izuzetnom ambijentu i pod budnom pažnjom Realizatora. Naučićete i vrlo jednostavne, a moćne tehnike, koje omogućavaju da zadržite postignutu frekvenciju i napredujete još više.

Tri faze putovanja heroja su: odlazak iz poznatog sveta, inicijacija i povratak u smisleniji život. Sada je vreme da budemo hrabri. Sa druge strane vašeg straha je hrabrost. Sa druge strane vaše patnje je sloboda. Sa druge strane vaše frustracije i ljutnje je ljubav i saosećanje. To je ista energija, samo zaglavljena u telu i materiji. Iskustvo transformacije dolazi na potpuno nov način koji do sada niste imali, jer ste imali drugačiji program.

Radimo od čestice do talasa, od materije ka energiji. Sa oslobađanjem energije, oslobađamo se lanaca uslovljenosti i ta nam je energija na raspolaganju za kreaciju novog svesnog života. Ova energija nam omogućava svesno povezivanje sa neograničenim potencijalom kvantnog polja. Svi njegovi potencijali postoje u ovom momentu i dostupni su nam. Šaljemo jasnu nameru šta želimo i ulazimo u kreativni čin transformacije.
 
Sam proces Rada se sastoji iz nekoliko integralnih tehnika:


♦ Duboke vođene meditacije
♦ Transformativne tehnike disanja
♦ Meditacije uz posebno programirane kvantne zvuke
♦ Meditacije uz zvuke tibetanskih činija podešenih na određene frekvencije i zvučnih viljuški sa kojima se radi kompletna harmonizacija organizma
♦ Grupne isceljujuce sesije, direktna energetska transmisija Realizatora

Da li je potrebno prethodno znanje ili iskustvo u meditaciji?
Iskustvo je poželjno ali ako osećate jasan „poziv“ i veliku želju da radite na sebi, prethodno iskustvo nije neophodno. Svaki polaznik će primiti koliko je u tom trenutku spreman.
 
Informacije o Realizatoru:
El Ena živi i radi u Beogradu. Ima bogato iskustvo u individualnom i grupnom radu.
Energetski je iscelitelj kroz vibratorne spirale i vibratorni kristalni badem.

Radila je i izučavala tehniku Kvantne harmonizacije, originalnu Kinslow tehniku i kvantne tehnike Dr. Joe Dispenza.
U svom Radu koristi programirane kvantne zvuke, tibetanske činije i zvučne viljuške podešenih frekvencija za harmonizaciju kompletnog organizma.

Stekla je zvanje Reiki888 Master Učitelj Inicijator najvišeg nivoa. Deveta je u direktnoj liniji Majstora Mikao Usui.

U proleće 2016. godine je od strane prosvetljenog Majstora inicirana na sveti put Shaktipat Siddha Yoga. Od tada počinje njen ubrzani razvoj i transformacija svesti uz potpuno probuđen kundalini. Uz božansku milost Majke i sigurno vođstvo Majstora, prolazi kroz sve snažnija i stabilnija stanja Ljubavi, Blaženstva i Sopstva. Na Božić, 2019. godine prolazi kroz iskustvo vrhunske milosti i oslobođenja, Samorealizaciju.

Četiri dana intenzivne spoznaje, pun pansion, vegetarijanski gurmanski doživljaj, bazen i druženje uz logorsku vatru.

 

jandala-imanjePaketi za učešće na ritritu

Paket br.1 - cena 270eur

 

• 4 dana (3 noćenja, pun pansion) + program.
Smeštaj u objektima Jandala imanja (dvokrevetne kućice ili glamping šatori)
Dolazak u petak 24. juna posle podne od 15-18h. Smeštaj, uvodna meditacija i upoznavanje sa procesom Rada, večera, zajedničko veče uz logorsku vatru.
• Subota, nedelja i ponedeljak: celodnevni program i druženje.
• Ponedeljak 27. jun: posle ručka završni deo programa i druženje. Odlazak oko 19h.

Paket br.2 - cena 180eur

Za učesnike koji neće biti smešteni na imanju Jandala, isto kao PAKET 1, samo bez noćenja.
 
Struktura smeštaja

• 2 kućice sa 2 odvojena ležaja sa kupatilom
• 1 kućica sa 3 odvojena ležaja sa kupatilom
• 1 kućica sa francuskim ležajem sa kupatilom
• 3 sobe u velikoj kući sa 2 odvojena ležaja sa zajedničkim kupatilom
• 1 soba u velikoj kući sa francuskim ležajem sa zajedničkim kupatilom
• 6 glamping šatora sa 2 odvojena ležaja (pravi drveni kreveti), sa drvenim podom, vratima, komarnikom i strujom - osobe smeštene u šatorima koriste toalete i tuš kabine koje se nalaze u okviru hale.
 
Na imanju se nalazi klimatizovana sala za rad površine 140m2, dva letnjikovca, bazen, sauna i hot tub. Pun pansion obuhvata fantastičnu vegetarijansku  ponudu za doručak, ručak, večeru i užine.

Sve detalje oko smeštajnih kapaciteta možete videti na sajtu: jandala.org.

Broj mesta mesta je ograničen na 25 učesnika.

PRIJAVA ZA UČEŠĆE NA RITRITU


Za učešće na ritritu se prijavljujete popunjavanjem ove forme, preciznim odabirom ležaja u određenoj smeštajnoj jedinici. Takođe u istoj formi (opciono) možete prijaviti učešće još jedne osobe sa kojom želite da budete smešteni u odabranoj smeštajnoj jedinici.

Prilikom uplate kotizacije za učešće na ritritu primenjuje se kupovni kurs za devize.


Uputstvo za plaćanje rezervacije ćete dobiti u narednom mejlu od organizatora, nakon što se prijavite za učešće u Ritritu popunjavanjem ove forme.

Za sva pitanja i dodatne informacije možete nas kontaktirati:

na telefon 063 309 359

na mejl: seminar@novasvest.com

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE