Tajna DOBROG IZGLEDA svake UDATE ŽENE


Ako udata žena izgleda dobro, uprkos svojim godinama – treba da pružite ruku njenom suprugu. I s poštovanjem ga gledate u oči. To je njegova zasluga.

Nije mučio svoju ženu gadnim stvarima. Nije joj priuštio prljav posao. Nije je kritikovao i nije na nju vikao grubim glasom. Grlio je, ljubio i voleo. Davao joj je komplimente i pohvale. I stalno štitio od opasnosti i očaja.

I zahvaljujući dobrom tretmanu i ponašanju, dobio je lepu ženu. U dobi od četrdeset godina, to je potpuno jasno! Žena dobrog supruga je lepa, elegantna, smirena. Sedi i smeši se. Šeta uveče držeći muža za ruku, a svi drugi muževi su zavidni, i misle: zašto moja žena nije takva? Dakle, jasno je zašto – ženu morate paziti i negovati, kao ratnog konja, kao skup auto, jednostavno kao pravi muškarac.

Pored svake udate žene ne više tako mlade lepotice stoji onaj, kome treba ruku pružiti – njen muž.

Naravno, postoje i usamljene prekrasne dame. I verovatno postoje žene koje su zadržale lepotu i dostojanstvo u nesrećnom braku – ali takve žene nisam video. Morate se brinuti o svojoj ženi od mladosti – a onda će sigurno ostati lepa i pametna žena. I svi će onda reći kako vam se posrećilo što imate takvu ženu!

Možda se i posrećilo. Ali, pre svega, to je zasluga mudrog i ljubaznog muža. Izgled žene i njen karakter uveliko zavisi od njenog tretmana. Od ljubaznih reči sijamo i postajemo mlađi. Od zagrljaja vitkiji. Od poljubaca postajemo lepši i ljubazniji… I po starijoj ženi uvek možete videti kakav joj je muž – dobar ili baš i ne. Muškarci biraju koga žele videti pored sebe: lepotu ili baš i ne.

Mi, žene, trebamo samo malo topline i ljubavi. Lepe reči i podršku. A ostalo i tako opraštamo, kad si voljen puno se toga može i oprostiti…

 

 

 

 

 

Preuzeto sa: http://pozitivanstav.com/ako-udana-zena-izgleda-dobro/

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE