Na visokim vibracijama LJUBAVI i RAZUMEVANJA planovi parazita su nemogući


"Magija je REČ"
- reče naša magična tetka Danica.
"Ako ti kažem: ti si lep, ti ćeš u to da poveruješ, a ako još neko sa strane to čuje, dejstvo je još jače"
- reče Danči, legenda naša.

Ovih dana je neko magijskom upotrebom reči ubedio ljude da je za njihovo zdravlje dobro da se ne druže, ne dodiruju, da se ne pozdravljaju i ne grle. Da je za zdravlje ljudi potrebno da se njihovo lice krije, da se guše pod maskama, a nema čak ni maskenbala.

Duboko u svom biću osećam da sve to nema veze sa istinom, da reči koje zatvaraju ljude imaju crnomagijaške namere, da je istina sasvim suprotna i da sada, više nego ikada treba da se družimo, grlimo, volimo i radujemo. Svaka bolest samo je izostanak Istine i Ljubavi.

Za sve one koji se boje i propisanim merama štite od bolesti mogu reći sledeće:

Bolest udara na pluća, dakle u pitanju je područje srčane čakre. Nepravilan rad srčane čakre uzrokuju: nedostatak ljubavi, zameranje i neopraštanje drugima (ili sebi) krivljenje drugih (ili sebe), duboka višegodišnja tuga, srdžba, nedostatak dodira sa drugim bićima, zatvorenost za susrete i nova iskustva, krut i oštar pogled na svet, nedostatak otvorenosti prema svetu, sputanost pri izražavanju i uživanju, nedostatak kretanja i drugih telesnih aktivnosti itd. Sveukupno rečeno uzročnici bolesti organa srčane čakre (gde spadaju pluća) su STRAH i MALODUŠNOST.

Srce, koje je središte naše duše, suština je koja nas jedino razlikuje od pametnih čovekolikih zveri - suština je koja nas čini LjUDIMA. Naša duša smeštena je u grudima unutar kojih dišemo. Duh u telu postaje duša a njen impuls je dah. Ako nam neko ili nešto krade dušu onda teško dišemo.

Razgovor i razmena pogleda oči u oči (lice u lice) otvara srčanu čakru, pokreće njen rad što u svom iskustvu prepoznajemo kao RADOST. Radost pokreće motor srca koji pravilno raspoređuje energiju u telu a koja kao takva pomaže telu da izbaci ili neutrališe bilo kakve otrove. Družite se sa dragim ljudima i budite otvoreni za nova poznanstva.

Zagrljaj je najbliži susret što telesno dve duše - dva srca, mogu da ostvare. Pri zagrljaju dodiruju se dva srca, a obručavanjem leđa grljenika zatvara se krug ljubavi između dva bića. Pri zagrljaju, dva tela energetski stoje kao jedno s tim da svako telo struji energijom oba. U zagrljaju duša se otvara, telo se razkrućuje i opet srčana čakra radi kako treba. Možemo da oprostimo, da se izvinimo, da se zahvalimo. Može i grupno grljenje, čak je i poželjno jer se energija zagrljaja pojačava sa svakim bićem.
 


Govorite istinu. Govorite iskreno i istinito. Kada vidite da se laži provlače nemojte da ćutite, izrazite to na ovaj ili onaj način. Ono što nas sprečava da se izrazimo je strah, ono što nas tera da se izražavamo prekomerno i neistinito je takođe strah. Izražavanje umereno i istinito - ni više ni manje, takođe je odraz otvorenosti srčane čakre. Nemamo više kud, istina traži svoje glasnike.

Ne ulazite u drame. Nije lako biti svestan svih napada i u isto vreme ne upadati u dramu. Treba imati informacije ali istovremeno biti nepristrasan prema njima. Naše srce je moć koja oblikuje stvarnost. Ako energiju svog srca usmerimo na dnevnopolitičke drame (što paraziti upravo žele) onda jačamo te i takve stvarnosti. Te stvarnosti, energiju srca, koja je izvorno energija LjUBAVI, spuštaju na niske vibracije STRAHA, STREPNjE i BESA. Čak i podsmeh i cinizam (prema dnevnopolitičkim temama) su niske vibracije koje ih hrane (rade im marketing). Vrhovna vibracija je LjUBAV. Treba razumeti pre nego reagovati.

Održavati svest visoko. Ovo se nadovezuje na predhodnu stavku. Budna svest znači svesno upijanje utisaka iz sredine. Svesno upijanje utisaka (svesno gledanje, slušanje, svestan dodir, ukus..) hrani telo energijom (kako nas Gurđijev uči). Svest ima sklonost da se lepi odnosno poistovećuje sa sadržajem. Odvajanjem svesti od sadržaja (pamćenjem sebe ili budnim posmatranjem svog bića i stvarnosti) otvaraju se energetski kanali u telu i postajemo otvoreniji za tanke duhovne energije. Tanke duhovne energije profinjuju naše misli a samim tim i osećanja - umiruju nas. Na višim vibracijama oblikujemo kvalitetniju stvarnost - izmičemo uticajima parazitskih energija koje deluju na grubim sferama našeg zaborava. Dakle strah, bes, neznanje vrebaju našu svest da bi se planovi parazita ostvarili. Na visokim vibracijama LjUBAVI i RAZUMEVANjA takvi pali svetovi su nemogući.

 

 

Redovno se udaljavajte od sadržaja društvenih mreža, televizije i drugih medija. Napravite predah, neće ovaj svet stati ako propustimo koju informaciju. Treba jačati stvarnost koja se nalazi izvan "vesti" kojima nas zatrpavaju. Kako drže sve medije, sa svakom informacijom paraziti nas uvlače u dramu kojom oblikuju pale svetove.

Mi smo tvorci stvarnosti iako to verovatno ne znamo, a baš zato što to ne znamo, sve ovo se i dešava. Paraziti koji poznaju domaćina bolje nego on sam sebe, koriste njegovu stvaralačku moć (svoju nemaju) na svoju korist a na domaćinovu štetu. Stvarnost je ono što opažamo svojim čulima i tu stvarnost oblikuju naše misli i osećanja. Izvan medija sva prljavština može biti samo odjek u našim glavama, ne u stvarnosti. Vlast ima moć upravo putem medija. Vlast koristi medije tako što prvo dugo vremena preko njih samo laje pre nego što se usudi da ujedu. Lajanjem čine da postupno prihvatimo to o čemu se laje, da to usvojimo svojim mislima i osećanjima pa da kada do ujeda dođe odgovarajuća reakcija izostane. Kako bi bilo kada svi ne bi slušali njihovo lajanje - mantranje,i verovali u to o čemu se laje već usmerili svoje misli i osećanja na nešto sasvim drugo. Ignorisanje je podcenjen alat za poništavanje svega što je loše.

Budite DOBRO, budite LjUDI. 

 

 

Autor: Ilija Zipevski

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE