Dijamantna SVETLOST ~ Kako povećati svoju vibraciju i uskladiti se sa promenama na planeti


U poslednja dva videa od QuaanBalkan, Biljana jasno poručuje da se ne treba brinuti, nema mesta strahu. Možda mnogima baš i ne izgleda tako u ovom trenutku, ali imajte na umu da je upravo to (strah i bes) ono što nam spušta vibraciju. Biljana kaže da je Majka Božija preuzela planetu Zemlju i sve što se događa je u funkciji rasta svesnosti, tako da sve što je niže vibracije se transformiše ili nestaje.

Brže i lakše ćemo se prilagodili novim višim vibracijama sa novim kodovima.

DIJAMANTNA SVETLOST je serija radionica tj. transmisija SVETLOSNIH KODOVA.

Hvala što ste se priključili ovom nesvakidašnjem rastu SVETLOSTI. Vi ste ZVEZDA koja postaje SUPERNOVA!!!

Nova SVETLOST se pojavljuje na planeti, čisteći sve pred sobom, menjajući sve. Božanski izvor QUAAN daruje nam SVETLOSNE TEHNOLOGIJE prikladne za ovu fazu razvoja ljudske svesti. One su moćnije od svega što ste do sada mogli da iskusite.

Svetlosni kodovi DIJAMANTNE SVETLOSTI menjaju naš fizički sistem, razvijaju svetlosno telo, prosvetljuju svest i uzdižu čovečanstvo u novi način života.Program TRANSMISIJA:

Transmisija kodova DIJAMANTNA SVETLOST sastoji se iz četiri serije od po 11 dana. Između serija su tri dana pauze tj. vreme za integraciju primljenih kodova.

U svakoj seriji primaju se nova 22 koda (88 svetlosnih kodova za sve četiri serije).

Svakog dana pogledajte po jednu transmisija u trajanju oko 15 min. Ovo su nove Svetlosne Tehnologije prvi put dostupne na planeti.

U Subotu 11. aprila počinjemo sa prvom serijom od 11 transmisija. Sve transmisije biće snimljene i moći ćete da im pristupite online u vreme kad vam odgovara. Potrebno je da odgledate samo jednu dnevno.

Cena za sve četiri serije 88€. Plaćanje se vrši online.

Za prijave, instrukcije za plaćanje i sve ostale informacije, kontaktirajte nas na:

mail: quaan.balkan@gmail.com

tel: +38163309359


Vidimo se u vorteksu svetlosti! 

 

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE