Zašto UGLEDNI američki profesor 5G smatra APSOLUTNOM LUDOŠĆU?


Prema nedavnom saopštenju dr Martina L. Pala, profesora biohemije i osnovnih medicinskih nauka na državnom univerzitetu Vašington (SAD), mobilna mreža 5G predstavlja ogroman zdravstveni rizik za zdravlje u čitavom svetu.

On kaže: “Postavljanje na desetine miliona antena, bez ijednog biološkog testa bezbednosti, jeste najgluplja ideja koju je iko imao u istoriji čovečanstva”.

Ovo nisu nove informacije. Godinama su objavljivane brojne studije koje dokazuju zdravstvene probleme u vezi sa 5G tehnologijom, a stotine naučnika uputilo je UN-u peticije u vezi s tim. Ove inicijative započele su kao rezultat rada koji je obavio dr Marin Blank, sa Odeljenja za fiziologiju i ćelijsku biofiziku Univerziteta Kolumbija.

Prema rečima dr Blanka, što se tiče bežičnog zračenja uopšte: “Stvorili smo nešto što nam šteti, a ono je sada izvan kontrole. Pre Edisonove sijalice u našem okruženju je bilo vrlo malo elektromagnetnog zračenja. Današnji nivoi zračenja su mnogo puta veći od prirodnih pozadinskih nivoa i ubrzano rastu zbog novih uređaja koji emituju ovo zračenje. Iskreno rečeno, one oštećuju žive ćelije u našim telima i ubijaju mnoge ljude prerano".

S druge strane, neverovatno je da se ove tehnologije uvode bez ikakvog ispitivanja bezbednosti. Kako se to uopšte smelo dogoditi?

Stvar je u tome da, i ako je obavljeno testiranje bezbednosti, to će teško išta promeniti, jer će tim korporacijama biti dozvoljeno da ove tehnologije implementiraju i koriste.

Alarmantno je i to da su neki ovakve tvrdnje proglasili “pseudonaukom”. A to ne samo da je iznenađujuće, nego i - vrlo zabrinjavajuće.

Tokom „Okruglog stola o zdravlju u zgradama“, koji je sponzorisao američki Nacionalni institut zdravlja (NIH), a suorganizator su bile i američka Agencija za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i nekoliko drugih uglednih organizacija, dr Martin Pal, sa Univerziteta Vašington (WSU) zaključio je da je „uvođenje 5G apsolutna ludost“.

Dr Pal je tom prilikom potvrdio da je i sadašnje zračenje, 2G, 3G i 4G mreža, kojem je stanovništvo već izloženo, naučno povezano sa: smanjenom plodnošću, nesanicom, umorom, depresijom, teskobom, velikim promenama u strukturi mozga kod životinja, oštećenjem ćelijske strukture DNK, oksidativnim stresom, hormonskim poremećajem, rakom i još mnogo toga.

Dr Pal je ukratko objasnio mehanizme kako elektrosmog, koji emituju naši mobilni telefoni, bežični releji, antene mobilnih telefona i druge bežične tehnologije, utiče na ljudske ćelije.

"Zemlja je zahvaćena zbrkom oko zračenja kao rezultatom našeg neznanja, kao rezultatom ignorisanja važnih naučnih saznanja.

Ako nastavimo ovim putem, stope bolesti će nastaviti da rastu. Svesnost je ključna i jednostavno informisanje o ovom problemu je veliki korak u pravom smeru", upozorio je dr Pal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preuzeto od: www.2012-transformacijasvijesti.com


Izvor: www.collective-evolution.com

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE