Мr. farm. Irena Stojković

Telefon: 011/ 329 14 02

E-mail: irena@homeopata.co.rs

Website: www.homeopata.rs

Tretmani: Homeopatija

Ne tako bliske 1992. godine prekoputa Botaničke bašte JEVREMOVAC, u Takovskoj ulici počele su da rade apoteka i medicinska laboratorija. Utemeljila ih je Mr. pharm. Irena STOJKOVIĆ, odlučivši se na samostalan rad posle dugogodišnjeg učenja i sticanja iskustva u najuglednijim zdravstvenim ustanovama u Beogradu. Nazvala ih je JEVREMOVAC po slavnijoj susetki, a u čast gospodara JEVREMA, brata Knjaza Miloša OBRENOVIĆA, koji je svoje imanje poklonio Beogradjanima da se, na radost nauke i naučnika, na njemu napravi prva botančka bašta u Srbiji.

U tim teškim godinama, ova ustanova se, uz mukotrpni rad, ipak snažno razvija. Kako su najdublja interesovanja osnivača Irene STOJKOVIĆ bila vezana za homeopatiju, tako je i apoteka i laboratorija polako prerastala u Homeopatski centar. U tim skromnim prostorijama u prizemlju zgrade broj 40 zgušnjava se jezgro koje sve jače emituje blagotvorne zrake homeopatskog učenja.

Danas je to ustanova koja, uz svoju osnovnu delatnost - biohemijske pretrage krvi i urina - postaje veoma široko prihvaćena kao centar za propagiranje i primenu homeopatskih znanja. O našoj delatnosti svedoče hiljade pacijenata koji i van granica zemlje pronose dobar glas o radu Mr. pharm. Irene STOJKOVIĆ. No, to nije kraj. S obzirom da novodoneti Zakon o zdravstvenoj zaštiti uredjuje polje delatnosti naše ustanove, spremamo se da doprinesemo predvidjenom snažnom razvoju homeopatije na dobrobit mnogobrojnih pacijenata.

BIOGRAFIJA:

Mr. pharm Irena STOJKOVIĆ je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu 1978. godine.

Radila je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu punih deset godina, gde je i specijalizovala medicinsku biohemiju 1983. godine.

Posle toga je provela pet godina na mestu Upravnika laboratorije u Zavodu za ortopedsku protetiku.

Od 1992. godine vodi sopstvenu biohemijsku laboratoriju. Nekako u isto vreme počinje da  se bavi homeopatijom, a od početka 2001. na visokoprofesionalan način.

Završila je britanski homeopatski koledž (LICH). Pohađala je mnoge seminare i radionice kod svetski priznatih homeopata. Homeopatsku praksu obavlja u okviru laboratorije JEVREMOVAC.

Od 2001. godine svakodnevno prima pacijente i beleži zapažene rezultate .

Irena STOJKOVIĆ je član Srpskog lekarskog društva i međunarodnog homeopatskog udruženja LMHI- LIGA MEDICORUM HOMOEOPATHICA INTERNACIONALIS - sa sedištem u Ženevi, Švajcarska federacija.


BUDUĆNOST PRIPADA HOMEOPATIJI