Eva Čik Nađ

Telefon: 064/ 25 767 25

E-mail: homeoeva@garuda-sacra.rs

Website: www.garuda-sacra.rs

Tretmani: Homeopatija

U Novom Sadu je završila Medicinski fakultet, specijalizaciju iz epidemiologije i 1995. godine stekla zvanje magistra medicinskih nauka.

Homeopatiju je zavolela 1998. godine zahvaljujući istaknutom engleskom homeopati Piteru Čepelu, pioniru organizovanog školovanja iz klasične homeopatije na ovim prostorima. Osnovne studije je završila 2000., a napredne studije 2003.godine po planu i programu londonskog koledža LINCH. Homeopatsku praksu je započela 2001. godine u Udruženju za klasičnu homeopatiju Hahnemann u Novom Sadu. Od 2001. do 2003. godine bila je tutor u kliničkom radu za studente druge generacije u okviru LINCH. 2003. godine je upisana u zvanični registar homeopata novosadskog Udruženja za klasičnu homeopatiju Hahnemann i Evropskog centra za klasičnu homeopatiju (ECCH).

U tom periodu je otkrila indijskog homeopatu dr.Šankarana. Njegova dela su je fascinirala dubinom razumevanja ljudskog bića. Seminari dr.Maheša Gandija su joj još više približili Šankaranovu metodu u kliničkom radu. Ovaj sistem rada je učila i na naprednim studijama belgijske škole CKH u periodu 2004-06. da bi 2007. godine i sama ušla u nastavu kao predavač novoj generaciji Udruženja za klasičnu homeopatiju Hahnemann i belgijske škole CKH.

U cilju sopstvene edukacije tokom proteklih godina učestvovala je na još 23 seminara u zemlji i inostranstvu.