Isidora Milošević

Telefon: 063/ 78 08 132

E-mail: isidoramil@yahoo.com

Website: www.taichisfera.com

Tretmani: Tai Chi Chuan

Isidora Milošević, rođena 1972. u Beogradu, već više od deset godina uči i podučava Tai Chi Chuan. Dobitnik je bronzane medalje u Luganu 2000 i zlatne medalje u kategoriji majstora u Milanu 2005. Kao instruktor radila je u Turskoj i Španiji i za sobom ostavila veoma uspešne učenike. Predsednik je Internacionalne Kung Fu Fedreacije, Odeljak za Srbiju, internacionalni je sudija i nosilac 6 DAN borilačkih veština. Magistar je pozorišne produkcije i diplomirani filolog. Govori nekoliko stranih jezika. Osnivač je holističkog centra Sfera.
        
    
Dosadašnji put

Tai Chi sam učila od majstora borilačkih veština Wang Zeng Xiang-a koji je 1996. godine došao u Beograd. Imala sam sreću da znanje i veštinu dobijam od vrhunskog učitelja, koji je do 1990. godine 6 puta osvoji titulu nacionalnog šampiona Kine i 8 puta titulu vicešampiona. Na XI azijskim igrama u Pekingu postaje šampion u kategoriji Wu Shu-a, a na međunarodnom šampionatu u Maleziji osvaja titulu dvostrukog šampiona.

Tokom boravka u Istanbulu, radila sam kao instruktor Tai Chi-ja u Clubu Aiki, koji vodi Kyoshi Teddy Wilson. Od ovog velikog majstora dosta sam naučila o primeni tehnika, kao i o unutrašnjem putu čoveka koji se bavi borilačkim veštinama. Gospodin Teddy Wilson doktorirao je u Njujorku iz oblasi Zen psiholigije, te je uvek bio inspirativan sagovornik.

U Antaliji sam naišla na veliku podršku Opštine Kepez i ogroman entuzijazam učenica koje nisu znale ni šta je to Tai Chi Chuan ali su svakodnevno vežbale. Za sobom sam, nakon nekoliko godina rada, ostavila par instruktora, koji su nosioci medalja sa raznih takmičenja i danas uspešno vode svoje grupe. Zahvaljujem se svom prijatelju, majstoru Taekwondo-a Cihat Ramazan Gurbuzu, koji mi je pomogao da popularizujem Tai Chi u Turskoj.

Rad u glavnom gradu baskijske oblasti, Vitoriji, bio je veliko iskustvo sa mnogo kurseva, seminara, časova, putovanja i druženja. Uloga sekretara Evropske Kung Fu Federacije i Intenacionalne Federacije Borilačkih Sportova bila je dragocena iz organizacionog ugla. Stekla sam veliku praksu kao instruktor i kao sudija na mnogim evropskim takmičenjima a zajednički rad sa majstorom Patxi Marta Blancom i ostalim majstorima koje sam imala prilike da upoznam na takmičenjima i seminarima otvorilo je interesovanje za Chi Gong.

Po povratku u Beograd, moj put se nastavlja. Dobrodošli ste da budete deo njega...

Sve vežbe - Tai Chi, yoga, pilates održavaju se dva puta nedeljno u prijatnom ambijentu u centru Beograda.

Na raspolaganju je veliki broj termina, prepodnevnih, popodnevnih i večernjih, za individualne ili vežbe u grupi.

Male grupe koje čine maksimim 5 osoba, osmišljene su tako da bi svakom pojedincu mogla da se posveti maksimalna pažnja i ako je potrebno i individualno prilagodi program.
Tokom svih aktivnosti radi se na holističkom pristupu čoveku što je i cilj ovog centra.

 

Isidora  isidora2 isidora3