Maja Anđelković

Telefon: 060/ 393 9124

E-mail: maja@budjenjeduse.com

Website: www.budjenjeduse.com

Tretmani: PEAT, NLP, Wingwave, Kvantna harmonizacija, Theta isceljivanje

Moje ime je Maja Anđelković, rođena sam u Beogradu 1975. godine.

Završila sam studije svetske književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu. Od kad znam za sebe interesovala su me odgovori na najvažnija pitanja: "ko smo?", "odakle smo?",  "koja je naša uloga ovde na planeti Zemlji?",  "kako da živimo u miru i harmoniji?"

Po prirodi svestrana, dugo sam lutala. U jednom trenutku dubokog nezadovoljstva okrenula sam se isključivo radu na sebi, svojoj dubinskoj strukturi, otkrivanju unutrašnjeg potencijala, istraživanju ljudske svesti i metoda, tehnika koje nam pomažu na putu samorealizacije. Oduvek sam imala i potrebu da podelim znanje.

Osmislila sam petomesečni Misli Osećaj Kreiraj Izazov, koji se stalno usavršava sa mnom, a bazira se na praksi:

kako sebi mogu da pomognem i budem svoj sopstveni guru?
kako da dođem do energije?
kako da se oslobodim svojih nekorisnih uverenja i blokirajućih emocija, trauma?
kako da kreiram svoj život po svojoj autentičnoj prirodi?

 

Suština je u oslobađanju nekorisnih podsvesnih programa.


Ovaj Izazov je za one koji su svesni sopstvene odgovornosti za svoj život i za one koji su čvrsto rešili na dubok rad na sebi kako bi transformisali svoj život. Moja misao vodilja u radu sa ljudima je, da ih treba naučiti da pecaju (umesto im davati ribu), da bi bili slobodni, nezavisni i svoji.

 

Trenutno sam NLP praktičar (2012.),  Wingwave coach (2012.), coach ICI Berlin (2013.), praktičar kvantne harmonizacije, theta praktičar (2013.), procesor  Dubokog PEATA (2014), QUICK GAOLS coach, trener Spiritualne tehnologije (Slavinski). Student Tranceframing Akademije.

 

Više informacija na: www.kreirajzivot.rs i www.budjenjeduse.com