Milan Nikolić

Telefon: 064 245 6730

E-mail: nikolicmilan@hotmail.com

Website:

Tretmani: Prirodna medicina, Nutricionizam

Diplomirani dijetetičar-nutriconista,

dugogodišnji vegan, stručni savetnik za biljnu ishranu i zdravije stilove ishrane i života. Višegodišnje stručno iskustvo u individulanom radu sa pacijentima i klijentima koji žele da ostvare i zadrže savršeno zdravlje.

Stručno sastavljanje individualnih programa ishrane specijalno prilagođenih osobi po polu, uzrastu, telesnom i psihičkom stanju, trenutnom načinu i željkenom načinu ishrane i na osnovu biohemijskih i drugih medicinskih nalaza u cilju postizanja optimalnog zdravlja i željenog izgleda.

Prevencija i lečenje pravilnom optimalnom ishranom koja omogučava potpuno ishranjivanje organizma i detoksikaciju uz pomoć namirnica iz organske proizvodnje u pravoj optimalnoj meri u pravo vreme na pravi način.

Ishranom i fitoterapijom se tretiraju sva fizička i psihička stanja i oboljenja, posebno uspešno sve savremene bolesti kao što su kardiovaskularna oboljenja, dijabetes, povišeni pritisak, holesterol , ateroskleroza, kancerozna stanja.

Postizanje idealne telesne mase:
-Snižavanje prekomerne mase.
-povećanje premale mase.
-Povečanje mišićne mase i smanjenje obima/mase masnog tkiva.

Stručno savetovanje za ishranu sportista:
Postizanje vrhunske fizičke i psihičke kondicije i vrhunskih rezultata uz pomoć optimalne ishrane, individualno prilagođene.

Savetovanja, konsultacije za biljnu ishranu:

Dugogodišnje iskustvo u zdravijim vidovima ishrane biljnog porekla, preneto na veliki broj zadovoljnih klijenata i pacijenata.

Održavanje stručnih edukacionih seminara radionica presne, sirove ishrane:

Interaktivna radionica žive hrane

Sa ciljem povečanja broja najzdravijih pojedinaca u stanovništvu preko prelaska na
najzdraviji stil biljne ishrane na siguran i zdrav način uz stručnu pomoć i podršku. Postizanje najboljeg psihičkog i fizičkog stanja sa vrhunskom količinom životne energije i vedrine.

 

Osnivač grupe na facebook-u:

Rak i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem:
https://www.facebook.com/groups/140245076001630/


Administrator na facebook grupama:

Raw Vegans in Serbia- Ljubitelji žive hrane u Srbiji:
https://www.facebook.com/groups/231034648677/

Живети у Природи:
https://www.facebook.com/groups/128387090561316/

 

Biografija:

Rođen u Beču, Austrija

Od ranog detinjstva zainteresovan za alternativu, dugovečnost, ezoteriju, i za spremanje hrane.

1997.godine postaje vegetarijanac posle dugog niza pravoslavnih višenedeljnih postova i dosezanja Uvida o jedinstvu sa živim bićima - životinjama
1999.godine postaje vegan- isključivi vegeterijanac. Iste godine upisuje fakultet za ishranu gde postiže izvanredne rezultate i dalje promoviše vegan ishranu
2004. godine diplomira na fakultetu za ishranu sa radom na temu o vegan ishrani
Iste godine počinje aktivno da se bavi hatha jogom kao i drugim vidovima Joge.
2006. godine radi kao dijetetičar-nutricionista u Domu Zdravlja gde primenjuje Prirodna načela, ishrane , fitoterapije i zdravog života
 

Svoje istraživanje o ishrani preusmerava sve više ka Prirodnoj medicini i pomoć ljudima kod različitih stanja i oboljenja.
 

2009. Godine počinje aktivno da upražnjava Solarnu jogu.
2010. godine svoje znanje o ishrani i Prirodnoj medicini preusmerava sve više na pomoć ljudima obolelim od najtežih bolesti, i njihovoj preventivi i lečenju uz pomoć ishrane i prirodnih metoda, gde konvencionalna medicina ne daje adekvatna rešenja.
2012. godine širom Srbije drži seriju predavanja o vegan ishrani kao i seminare i radionice , posebno za sirovu ishranu.

Priključuje se i vodi letnji Holistički centar na Vlasinskom jezeru, gde se primenjuju Prirodna načela , ishrane sirovim namirnicama, pre svega samoniklim biljem (plodovima voća) bosonogo hodanje, dobrobiti Sunca, svežeg vazduha, vode, hatha i solarne joge.
 

Piše za časove o zdravlju i zdravoj ishrani kao što su „Živeti zdravije“, Kroz prostor i vreme...